Türkiye'nin en büyük şantiyesinde 16 bin konut yükseliyor;

Türkiye'nin en büyük şantiyesinde 16 bin konut yükseliyor

Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol, 16 bin 467 deprem konutunun yapıldığı İndere bölgesinde inceleme yaptı. Alanı gezen Vali Varol, "Türkiye'nin tek noktadaki en büyük şantiye alanı burası" dedi....

İndere bölgesinde yapımı devam eden 16 bin 467 Kalıcı Deprem Konutu hızla yükselirken, deprem konutlarına ulaşımı sağlayacak yeni yolların asfalt çalışmaları hızla devam ediyor. Vali Dr. Osman Varol, Milletvekili Mustafa Alkayış ve STK Platformu üyeleri ile birlikte İndere kalıcı deprem konutlarına giden yolda yapılan asfalt çalışmalarını yerinde inceleyerek devam eden çalışmalar hakkında bilgiler aldı. 

"11 BİN ÇALIŞAN VAR"

Yapımı devam eden kalıcı deprem konutlarının alt yapı çalışmalarını da güçlü bir şekilde azimle sürdürdüklerini ifade eden Vali Varol, "Konutlarımızın ulaşımını sağlayacak yeni yolun hayırlı olmasını diliyoruz. İlimiz merkez İndere bölgesinde tünel kalıp sistemiyle inşa edilen kalıcı deprem konutlarımız yalnızca bir inşaat projesi değil, aynı zamanda kadim şehrimizin yeniden doğuşunun ve umudun simgesidir. Hiçbir vatandaşımızı mağdur etmeden güvenli ve sıcak yuvalarına bir an evvel kavuşturmak için gayretli çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Sağlam ve güvenli yapılarla ilimizin geleceğine güçlü bir destek sağlıyoruz. İlimizin yeni yaşam alanı İndere Kalıcı Deprem Konutlarımız sahip olduğu sosyal alanları ile geleceğe güvenle yükseliyor. Şu an bu bölgede 11 bin çalışan var. Türkiye'nin tek noktadaki en büyük şantiye alanı burası. 16 bin 476 konutumuzun 6 bin 500 kadarının kurasını çektik" ifadelerini kullandı.

Kaynak:

Etiketler :
, , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum