Konteyner kentlerde talepleri dinledi;

Konteyner kentlerde talepleri dinledi

Hatay Antakya Kaymakamı Abdullah Akdaş, konteyner kentlerde misafir edilen afetzede aileleri ziyaret ederek, ihtiyaç ve taleplerini dinledi....

Resim

AFETZEDELERİN İHTİYAÇLARINI SORDU

6 Şubat depreminden hemen sonra 16.02.2023 tarihinden itibaren Hatay Vali Yardımcısı olarak görevlendirilen ve Hatay Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı görevini sürdüren Abdullah Akdaş, depremin yaralarını sarmak için fedakarca çalışmalarına devam ediyor.

24 Haziran 2023 tarihli Kaymakamlar Kararnamesi ile Antakya Kaymakamlığına atanan Akdaş, ilçedeki depremzede vatandaşların ihtiyaçlarını yakından takip ediyor.

Resim

İHTİYAÇLARI YERİNDE TESPİT ETTİ

Kaymakam Abdullah Akdaş, Koç, Kızılay, Konya 1, Konya 2 ve Konya 3 konteyner kentlerini ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı.

Konteyner kentlerde misafir edilen afetzede ailelerle tek tek ilgilenen ve hatırlarını soran Kaymakam Akdaş, depremzede ailelerin sorunlarını ve taleplerini dinledi.

Akdaş, konteynerlerdeki eksikliklerin giderilmesi için gereken çalışmaların yapılacağını söyledi.

Resim

KONTEYNER OKULLARI İNCELEDİ

Kaymakam Akdaş, Katar 2, Katar 4, Bursa Sanayi Ticaret Odası, İstanbul Sanayi Odası ve Emlak Konut konteyner kentlerinde açılan okulları da ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum