Ömer SAYGILI;

Ömer SAYGILI

Gerger Kaymakamı...

İlçemiz Kaymakamı Ömer SAYGILI, 1988 yılında Kırıkkale'de doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Kırıkkale'de tamamlayan Ömer SAYGILI, 2012 yılında "Kırıkkale Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü’nden mezun oldu.

2018 yılında İçişleri Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen "Kaymakam Adaylığı Sınavı"nı kazanarak "106. dönem Mülki İdare Amirliği Kırıkkale Kaymakam Adayı" sıfatıyla mülki idare amirliğine intisap etti.

İçişleri Bakanlığının tensipleriyle Kırıkkale Valiliği'nde il merkez stajını tamamlamasının ardından Konya-Karapınar ilçesinde refiklik stajını, Manisa İlinde ise Mülkiye Başmüfettişi nezaretinde teftiş stajını tamamladıktan sonra İngiltere'nin Cambridge şehrinde Yurtdışı stajını yerine getirdi. Staj sonrasında 2020 – 2022 tarihleri arasında Samsun-Kavak Kaymakamı olarak görev yaptı.

11.08.2022 tarih ve 202/392 sayılı Cumhurbaşkanlığı Atama Kararı ile Gerger Kaymakamı olarak atanmış olup 23.08.2022 tarihi itibariyle ilçemizdeki görevine başlamıştır.

Kaynak:

Etiketler :
, ,
Ömer SAYGILI Haberleri

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum