Şeyma POLAT BALAK;

Şeyma POLAT BALAK

Aksaray Vali Yardımcısı...

 Vali Yardımcısı Şeyma POLAT BALAK, İlk ve orta öğrenimini Ankara'da tamamladıktan sonra 2016 yılında Selçuk Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldu.

        Atatürk Üniversitesi Acil Durum ve Afet Yönetimi bölümü ve İstanbul Üniversitesi Sosyoloji bölümlerinde halen öğrenimini sürdürmekte olup, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinde yüksek lisans eğitimine devam etmektedir.

        2018 yılında İçişleri Bakanlığı Kaymakam Adaylığı sınavını kazandı ve 18 Mart 2019 tarihinde Bolu Valiliğinde Kaymakam Adayı olarak mülki idare amirliği mesleğine intisap etti. İl Merkez Stajının ardından sırasıyla, Ankara-Kahramankazan ve Sakarya-Söğütlü ilçelerinde Kaymakam Refikliği Stajını, Bartın-Kurucaşile ve Isparta-Yenişarbademli ilçelerinde Kaymakam Vekili görevlerinde bulundu. 107.Dönem Kaymakamlık Kursunu Üstün Başarı ile tamamlamıştır.

        2021-2022 yıllarında Gülşehir Kaymakamı olarak görev yaptıktan sonra, 11.08.2022 tarihli Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Aksaray Vali Yardımcılığına atanmıştır.

Kaynak:

Etiketler :
, ,
Şeyma POLAT BALAK Haberleri

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum