Kitap kurtlarını ödüllendirdi;

Kitap kurtlarını ödüllendirdi

Aksaray Gülağaç Kaymakamı Muhammet Fatih Aydın, ilçede en çok kitap okuyan öğrencilere ‘Kitap Kurdu Belgesi’ takdim etti....

Resim

Gülağaç Kaymakamı Muhammet Fatih Aydın tarafından Gülağaç İlçe Halk Kütüphanesinin verilerine göre ilçede en çok kitap okuma sayısına sahip olan öğrencilere “Kitap Kurdu Belgesi” takdim edildi.

Kitap kurtlarını makamında ağırlayarak sohbet eden Kaymakam Muhammet Fatih Aydın, kitap okumanın önemini vurgulayarak kendilerini tebrik etti.

Kaymakam Aydın, belgeyi almaya hak kazanan öğrencilere, emeği geçen kütüphanecilere ve öğretmenlere teşekkür etti.

Resim

SERALARDA BEREKET VAR

Öte yandan Aksaray Vali Yardımcısı Şeyma Balak Polat, Ticaret İl Müdür V. Ünal Aksoy, Ahiler Kalkınma Ajansı’ndan Fatma Becerikli ile birlikte Kaymakam Muhammet Fatih Aydın’ı ziyaret etti. İlçe Müdürü Sami Gündüz’den Gülağaç Aşıklı Üretim ve Pazarlama Kooperatifinde yapılan faaliyetlerle alakalı bilgi alan heyet, kooperatifte yapılan ve üretilen ürünleri yerinde inceleyerek, Halk Eğitim merkezinde faaliyet gösteren kurslarla ilgili bilgi aldı.

Kaymakam Aydın, "Milli ekonominin temeli tarımdır, ilçede tüm alanlarda üretimi en üst seviyeye getirilmesi amaçlanmaktadır" dedi.

Resim

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum