Çalıştaydaki talep ve öneriler ev ödevim olacak;

Çalıştaydaki talep ve öneriler ev ödevim olacak

Van Valisi Dr. Ozan Balcı, iki gündür devam eden Van’ın Geleceği Çalıştayı’nın katılımcıları ile bir araya geldi. Balcı, “Çalıştaydaki talepler ve öneriler ev ödevim olacak” dedi....

Van’ın sorunlarının istişare edilip tartışılacağı ve çözüm önerilerinin ortaya koyulacağı Van’ın Geleceği Çalıştayı’nda önemli öneri ve görüşler dile getirildi.

Çalıştayda Eğitim, Ulaşım ve Altyapı, Tarım, Sanayi ve Teknoloji, Kırsal Kalkınma, Ekonomi ve İstihdam, Asayiş ve Güvenlik, Kültür Turizm ve Sanat, Göç, Sağlık, Kamu Hizmetlerinin Etkin ve Verimli Sunumu, Gençlik ve Spor, Aile ve Sosyal Politikalar, Diyanet Hizmetleri ve Çevre İmar ve Kentsel Dirençlilik gibi konular masaya yatırıldı.

Vali Dr. Ozan Balcı, katılımcılarla bir araya gelerek çalıştayın Van için önemine dikkat çekti.

Resim

VANLI HEMŞEHRİMİN HER İŞİNİ YAPAR, YAPTIRIRIM

Balcı, “Devlet millet namına, ahlaka hukuka uygun, Vanlı hemşerilerimizin her işini yaparım, yaptırırım. Van asaletli bir şehir insanları soylu ve yüksek karakterli. Yaptığımız işlerle Allah rızasını kazanıp milletimizin hayır duasını aldığımız zaman amacımıza ulaşmış olacağız. Hayırlı güzel işleri hep beraber yapmış oluyoruz. Hepiniz benim için önemlisiniz. Ürettiğiniz değerler açısından da önemlisiniz. Bu kente çok büyük değer kattınız. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi

Çalıştay sonrası bütün sonuçları alacak ve yol haritasını belirleyeceklerini kaydeden Vali Balcı, “Bu benim ev ödevim olacak. Çalışmalara başlayıp sorunları kısa, orta ve uzun vadede çözeceğiz. Çalıştayı gençler de dahil her kesimden katılımcı bir şekilde yaptık. Çağdaş anlamda kamu yönetiminin amacı da budur” diye konuştu.

Resim

Daha sonra eğitim masasına oturan Vali Dr. Ozan Balcı, eğitimin kendisi için bir numara olduğunu belirterek, önerilerini ve yapacaklarını raporlara yazdırdı.

Kaynak:

Etiketler :
, , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum