Vali konağında halkla bayramlaştı;

Vali konağında halkla bayramlaştı

Muş Valisi Doç. Dr. İlker Gündüzöz ve eşi Doç. Dr. Meşide Gündüzöz, Kurban Bayramı dolayısıyla vali konağında halkla bayramlaştı....

Vali Konağında misafirlerini ağırlayan Gündüzöz çifti, burada vatandaşlar, muhtarlar, kurum amirleri, STK'lar, çocuklar ve basın mensuplarıyla bir araya gelerek bayramlarını tebrik etti. Samimi sohbetlerin gerçekleştirildiği buluşmada, kaynaşmanın yanı sıra gelenek, görenek, örf ve adetler yerine getirildi.

Vali Gündüzöz, davete icabet eden misafirlerine teşekkür etti. Milli günler kadar dini günlerin de birlik ve beraberliği pekiştiren günler olduğunu ifade eden Vali Gündüzöz, "Bu vesileyle bir araya gelmiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bunlar kaynaşmamıza vesile olacak işler. Her günümüzün bayram tadında geçmesini temenni ediyorum” dedi.

İdari görev ve sorumlukların zaman zaman sıkıntılara yol açabildiğine vurgu yapan Vali Gündüzöz, "Zaman zaman aşmamız gereken sorunlar olabilir. Size, kendime ve hepimize tavsiyemiz dairedeki sıkıntıları evinize götürmeyiniz. Çoluğu çocuğu bu yüzden sıkıntıya uğratmayınız. Zaman zaman biz de bu hatayı yaptık, yapıyoruz. İşkolik oluyoruz bazen. Evi ihmal ediyoruz. Dikkat etmemiz lazım. Her başarılı idarecinin de yanında eşi var. Dolayısıyla bu işler hep aileyle birlikte yapılan işler. Evdeki çoluğunuzun çocuğunuzun verdiği güç önemli” diye konuştu.

Resim

BİR AĞABEY, KARDEŞ İLİŞKİSİNDE VALİMİZLE ÇALIŞIYORUZ

Kente kazandırdığı yatırımlar için Vali Gündüzöz'e teşekkür eden İl Genel Meclisi Üyesi Yunus Toplu ise, "Çalışmaktan zevk aldığımız, şeref duyduğumuz, gurur duyduğumuz bir ağabey, kardeş ilişkisi içerisinde valimizle çalışıyoruz. Gerçekten ilimize çok kalıcı hizmetler yapmış birisi” dedi.

Kaynak:

Etiketler :
, , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum