Arama
Arama Sonuçları
Vali Gül’den 50 noktaya bayram ziyareti
İstanbul Valisi Davut Gül, Ramazan Bayramı boyunca İstanbul’da 50 ayrı noktaya ziyaret gerçekleştirerek hem incelemelerde bulundu hem de İstanbullularla bayramlaştı.
Konteyner kentte hüzünlü bayramlaşma
Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz ve protokol mensupları, Konteyner Kentte ikamet eden vatandaşlarla bayramlaştı.
Ulu çınarları bayramda mutlu ettiler
Hatay Valisi Mustafa Masatlı, eşi Esra Masatlı ile birlikte bizi biz yapan değerlerimiz gereği ulu çınarları, Antakya Huzurevi, Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret ederek yaşlılarla bayramlaştı.
Tarihi çarşıda geleneksel bayramlaşma
UNESCO Dünya Miras Şehri Karabük Safranbolu’da, Tarihi Çarşı Asmaaltı’nda geleneksel bayramlaşma programı gerçekleştirildi.
Bayramda şehit mezarlarına karanfil bıraktı
Kocaeli Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Zihni Manap ile birlikte Ramazan Bayramı’nın ilk gününde İlçe Şehitliği’ni ziyaret etti.
Mülki idare amirleri vatandaşların bayram mutluluğunu paylaştı
Mülki idare amirleri Ramazan Bayramı münasebetiyle vatandaşlarla bir araya geldi. Ülke genelinde vali ve kaymakamlar, bayram sabahını camilerde karşıladı. Bayram namazını eda eden vali ve kaymakamlar, ardından cemaatle bayramlaştı. Valilik ve kaymakamlıklarda da protokol, şehit aileleri, gaziler ve vatandaşların katılımı ile bayramlaşma programları düzenlendi.
Esnafla sıcak bayramlaşma
Mardin Nusaybin Kaymakamı Ercan Kayabaşı, Ramazan Bayramı öncesi Nusaybin Tarihi Çarşısında esnaf ve bayram alışverişine çıkan vatandaşlarla bir araya gelerek, hasbihal etti.
“Bayram sevincini birlikte yaşadık”
Kars Valisi Türker Öksüz ve Van Valisi Ozan Balcı, Ramazan Bayramı’nı Malatya Doğanşehir’de geçirerek, depremzede vatandaşları bayramda da yalnız bırakmadı.
Depremzedeleri bayramda da yalnız bırakmadı
Hatay'da 70 günden beri lojistikten sorumlu koordinatör vali olarak görev yapan Erzurum Valisi Okay Memiş, asrın felaketinin ardından aileleri ilk bayramlarında da yalnız bırakmadı.
Depremzede çocuklara bayram hediyesi
Çankırı Valisi Abdullah Ayaz, Adıyaman'ın Çelikhan ilçe merkezinde ilçe esnafını ziyaret ederek vatandaşlarla bayramlaştı.
“Tüm yaraları en kısa sürede saracağız”
Daha önce 55 gün Hatay'da koordinatörlük yapan Erzincan Valisi Mehmet Makas, Ramazan Bayramı’nı da Defne'de geçirdi. Vali Makas, afetzede vatandaşlarla bayramlaşarak, “Devlet-millet el ele tüm yaraları saracağız” dedi.
Her gün daha iyiye gidiyor
Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz ve Koordinatör Vali Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, bayramın ilk gününde Çadır Kentlerdeki depremzede vatandaşları ziyaret ederek, bayramlarını kutladı. Ziyaretlerde Vali Yardımcısı Hakan Yavuz Erdoğan da yer aldı.
Hoşgörü örneği bayramlaşma
Mardin Nusaybin'de Ramazan Bayramı bayramlaşma programına Süryani ve Ezidiler de katılarak Müslümanların bayramını tebrik etti.
Trafik denetiminde bayramlaşma
Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, Ramazan Bayramı öncesinde Kırıkkale, Kırşehir ve Kayseri’de trafik denetimi yapılan uygulama noktalarını ziyaret ederek, polis, jandarma ve vatandaşlarla bayramlaştı.
81 ilin valisi bayramı depremzedelerle geçirecek
Asrın felaketi olan depremlerin ardından bölgenin yaralarının sarılması için seferber olan valiler, bayramı depremzedelerle geçirecek. Bayram mutluluğunu depremzedelerle paylaşacak valiler, afet bölgesinde kalan vatandaşları bayramda da yalnız bırakmayacak.
Şehrimizi hep birlikte daha iyi noktalara taşıyalım!
Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Kurban Bayramı’nda ilçelerde düzenlenen bayramlaşma programlarına katıldı. Yiğitbaşı, vatandaşlara birlik beraberlik ve huzur içerisinde nice bayramlar diledi.
Biçerle ot biçen Vali: Çiftçiye tam destek vereceğiz
Türkiye-İran sınır hattındaki hudut karakollarını ziyaret ederken yolda tarlasında ot biçen çiftçinin yanına giden Vali Dr. Ozan Balcı biçerle ot biçti.
Bir oğlum daha var, ben de oğlum da şehit olmaya hazırız!
Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, Şehit Piyade Er Yusuf Gürler'in ailesiyle bayramlaştı. Şehit babası Mehmet Ali Gürler, Vali Ayhan'ın hediye ettiği Kur'an-ı Kerim'i öperek, "Bir oğlum daha var, ben ve oğlum da Yusuf gibi vatanımız ve bayrağımız için şehit olmaya hazırız" dedi.
Bayramı kendi topraklarında kutlayamayan soydaşlarla bayramlaştı
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, ‘kendi topraklarında bayramı kutlayamayan, bu bayramı hissedemeyen; Doğu Türkistan'dan Yemen'e, Arakan'dan Filistin'e, Iraklı Türkmenlerden Afganistan’daki Türkmenlere’ Türkiye’de yaşayan Türk soylular ve göçmenlerin bayramını kutladı.
Sürücüler bayramlaşmak için durduruldu
Vali ve kaymakamlar Kurban Bayramı nedeniyle yaşanan trafik yoğunluğunda sürücüleri trafik kurallarına uyma konusunda uyarmak için trafik uygulamalarına katıldı. Ardahan Valisi Hüseyin Öner de bayramlaşmak için durdurulan sürücülere şeker ve çikolata ikram etti.
Elinde dondurma kutusuyla sokakta çocukların bayramını kutladı
Batman Valisi Ekrem Canalp, eşi Ayten Canalp ile birlikte eline aldığı dondurma kutusuyla sokakta çocukların kurban bayramını kutladı.
Huzurevi sakinlerine bayram ziyareti
Edirne Valisi H. Kürşat Kırbıyık ve eşi Dilek Kırbıyık, kurban bayramı münasebetiyle huzurevi sakinlerine, çocuk evlerinde kalan çocuklara ve şehit ailelerine bayramlaşma ziyaretinde bulundu.