Vali Kırbıyık yangın bölgesinde inceleme yaptı;

Vali Kırbıyık yangın bölgesinde inceleme yaptı

Edirne Valisi H. Kürşat Kırbıyık, Keşan Kocadere mevkiinde çıkan orman yangını bölgesine giderek söndürme çalışmalarını koordine etti....

Orman İşletme Bölge Müdürlüğü ekipleri havadan ve karadan söndürme çalışmalarını gerçekleştirirken, Keşan İtfaiyesi ve Jandarma ekipleri çalışmalara destek verdi.

Yangın bölgesinde bir açıklama yapan Vali Kırbıyık, Keşan Kocadere mevkiinde çıkan yangına Orman İşletme Müdürlüğü, jandarma ve itfaiye ekiplerinin müdahale ettiğini söyledi.

Vali Kırbıyık, Keşan'daki orman yangını bölgesinde incelemede bulundu

HIZLI MÜDAHALE ETKİLİ OLDU

Vali Kırbıyık, “Burada çok güzel bir müdahale izledik. Gerek helikopterle, gerek yer ekipleriyle, arazözlerle yapılan müdahale çok başarılı oldu. Çok kritik bir alanda hızlı bir müdahale sonucunda yangını söndürüldüğüne şahit olduk” dedi.

Çanakkale Orman Bölge Müdürlüğünü tebrik eden Kırbıyık, “Çok hızlı ve etkin bir pozisyon aldılar, çabuk çözümler ürettiler. Helikopteri derhal buraya gönderdiler. İkinci helikopter de yolda. Bugün soğutma çalışmaları devam edecek. Büyük bir beladan, büyük bir yangın afetinden kurtulduğumuzu değerlendiriyoruz. Tekrar bu söndürme faaliyetlerinde emeği geçen arkadaşlarımıza teşekkür ediyor ve tebriklerimi iletiyorum” ifadelerini kullandı.

Edirne'de çıkan orman yangını söndürüldü - Edirne - Canlı Gaste

Yoğun müdahale sonucu yangın kısa sürede söndürülürken, soğutma çalışmalarına devam ediliyor.

Kaynak:

Etiketler :
, , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum