Arama
Arama Sonuçları
Hedef; Saros Körfezi'nin marka değerini artırmak
Edirne Valisi Yunus Sezer’in başkanlığında Saros Körfezi Master Plan Toplantısı yapıldı. Vali Sezer, "Amacımız Saros Körfezi'nin marka değerini artıracak model ortaya koymak" dedi.
Yeni kurulan seralardaki ürünleri inceledi
Edirne Valisi Yunus Sezer, Keşan ilçesine kurulan 20 adet serayı gezdi ve seradaki tarımsal ürünleri inceledi.
Kahvehanede sorunları dinledi
Edirne'nin Keşan Kaymakamı Cemalettin Yılmaz, kahvehanede halk buluşması düzenledi. Kaymakam Yılmaz, vatandaşların sorununu tek tek dinleyip, not aldı.
“Köyden kente göçü önleyeceğiz”
Köy ziyaretlerine devam eden Edirne Valisi Yunus Sezer, köylerdeki tarım nüfusunun 58-60 yaş aralığına yükseldiğini söyledi. Vali Sezer, “Köylerimizdeki göçü önlemek için tarıma dayalı OSB’lerimizi hayata geçiriyoruz” dedi.
Çevreye duyarlı yeşil sanayinin temelleri atılıyor
Edirne’den sonra İpsala’da kurulacak olan Organize Sanayi Bölgesinde yatırım yapacak firmalarla yapılan protokollere Vali Yunus Sezer ve firma sahipleri tarafından ilk imzalar atıldı. İpsala OSB’de temeller ise 2024 yılının ilk aylarında atılacak.
Keşan’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 101. yıldönümü kutlandı
Edirne Keşan’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 101’inci yılı Atatürk Anıtı önünde düzenlenen törenle kutlandı.
"Bir araya gelince işler çözülüyor"
Enez ilçesine bağlı köy muhtarlarıyla 2. kez aylık toplantıda bir araya gelen Edirne Valisi Yunus Sezer, "Bir önceki toplantıda aldığımız kararların yüzde 90’ından fazlası gerçekleşmiş. Gördüğünüz gibi bir araya geldikten sonra işlerin yüzde 90’ı kendiliğinden çözülüyor" dedi.
Bekir Dınkırcı
Ataşehir Kaymakamı
Oltan Bayraktar
Elazığ Vali Yardımcısı
Kıraathanede vatandaşları dinledi
Edirne Keşan Kaymakamı Cemalettin Yılmaz, Aşağı Zaferiye Mahallesi Özkan Kıraathanesinde vatandaşlarla bir araya geldi.
Borulara kaynak yaparak imza attı
Edirne Valisi H. Kürşat Kırbıyık, Edirne DSİ. 11. Bölge Müdürlüğünün il genelinde yaptığı çalışma ve yürüttüğü projeleri yerinde inceledi. Vali Kırbıyık, Edirne Meriç Sulaması projesinde yer altına döşenen borulara kaynak yaparak günün anısına imza attı.
Gaziler Günü törenlerle kutlandı
19 Eylül Gaziler Günü, yurt genelinde törenlerle kutlandı. Gaziler Günü nedeniyle valiler ve kaymakamlar tarafından Atatürk anıtlarına çelenk bırakıldı. Gaziler, gazi yakınları ve şehit ailelerinin katıldığı törenlerde günün anlam ve önemine ilişkin konuşmalar yapıldı.
Keşan Kaymakamı'nın oğlu hayatını kaybetti
Edirne Keşan Kaymakamı Cemalettin Yılmaz’ın Batman’ın Gercüş ilçesinde Cumhuriyet Savcısı olarak görev yapan oğlu Abdulsamet Yılmaz (28) evinde ölü bulundu.
Vali Kırbıyık yangın bölgesinde inceleme yaptı
Edirne Valisi H. Kürşat Kırbıyık, Keşan Kocadere mevkiinde çıkan orman yangını bölgesine giderek söndürme çalışmalarını koordine etti.
Cemalettin YILMAZ
Keşan Kaymakamı
Nuri ÖZDER
Döşemealtı Kaymakamı
Edirne'de tüm ilçelerde aşevi hizmeti verilecek
Edirne Valiliği Türkiye’de bir ilke imza atarak merkez ve tüm ilçelerinde aşevi hizmeti vermeye başlıyor. Vali Ekrem Canalp, kuruluş çalışmaları tamamlanan aşevlerinde yemek dağıtımı için kullanılacak araçların anahtarlarını Valilik önünde düzenlenen törenle vakıf yetkililerine teslim etti.