Kaymakamın makam aracı sünnet arabası oldu;

Kaymakamın makam aracı sünnet arabası oldu

Malatya'nın Doğanşehir Kaymakamı Mehmet Kılıç'ın makam aracı, şehit Esra Köse Başaran'ın sünnet olan oğlu Yiğit Tuğra'ya tahsis edildi. Yiğit'i tebrik eden Vali Hulusi Şahin, "Düğününde de oynamak inşallah nasip olur" dedi....

Diyarbakır'ın Çınar ilçesinde 2016 yılında şehit olan Kaymakamlık personeli Esra Köse Başaran'ın oğlu Yiğit Tuğra'nın sünnet olacağını öğrenen Kaymakam Mehmet Kılıç, makam aracını süsleterek Başaran ailesinin Günedoğru Mahallesi'ndeki evine gönderdi.

Jandarma ve polis araçlarının da eşlik ettiği makam aracıya ilçeyi gezen Yiğit Tuğra, makam aracından vatandaşlara Türk bayrağı salladı.

Doğanşehir Kaymakamı, makam aracını sünnet olan şehit oğluna tahsis etti

İNŞALLAH DÜĞÜNÜNDE DE OYNAMAK NASİP OLUR

Sünnet düğününe Malatya Valisi Hulusi Şahin de katıldı. Vali Şahin, babaannesi, babası ve halasının Yiğit'in üzerine titrediğini belirterek, “"Evladını şehidimiz göremedi ama biz inanıyoruz ki bulunduğu yerde o da evladını kucaklayıp sarılıyordur. Evladımıza şehidimizin emaneti olarak bizler de tüm gücümüzle sarılıyoruz. Anne sevgisinin yerini tutmaz ama elimizden geleni yapıyoruz. İnşallah hızla büyüyecek, aslan gibi bir delikanlı olacak ve mürüvvetini de Allah nasip eder görürüz. Düğününde de oynamak inşallah nasip olur" ifadelerini kullandı.

Doğanşehir Kaymakamı, makam aracını sünnet olan şehit oğluna tahsis etti

Yiğit Tuğra Başaran da sevinçli olduğunu belirterek, "Çok mutluyum. Vali'miz, Kaymakam'ımız ve herkes geldi. Çok mutluyum yani anlatamam. Gelen Vali'mize, Kaymakam'ımıza, arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Baba Cengiz Başaran da kendilerini yalnız bırakmadıkları için törene katılanlara teşekkür ederek, "Oğlum mutlu olduğu zaman hepimiz mutlu oluyoruz" dedi.

Törene, İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Onur Kırcaer, İlçe Emniyet Müdür vekili Komiser Yunus Emre Karadağ, AK Parti İlçe Başkanı Murat Kavuncuoğlu ile vatandaşlar katıldı.

SALDIRIDA ANNESİ ŞEHİT OLAN YİĞİT DE YARALANMIŞTI

2016 yılında Diyarbakır Çınar'da terör örgütü PKK'lı teröristlerce bomba yüklü araçla düzenlenen hain saldırıda 1 polis şehit olmuş, 3'ü çocuk olmak üzere toplam 6 kişi hayatını kaybetmişti. Olayda Polis Lojmanının 1. katındaki dairede Malatya Doğanşehir Günedoğru Mahallesi nüfusuna kayıtlı Polis Memuru Cengiz Başaran ve 2 yaşındaki oğlu Yiğit Tuğra, kız kardeşi İlknur Başaran yaralanmış, Doğanşehir İstasyon Mahallesi nüfusuna kayıtlı olan Çınar Kaymakamlığı’nda memur olarak çalışan eşi Esra Köse Başaran ise hayatını kaybetmişti.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum