Arama
Arama Sonuçları
Toroslar'ın yeni kaymakamı göreve başladı
27 Ocak 2024 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanan kararname ile Mersin Toroslar Kaymakamlığına atanan Mehmet Soğukpınar, göreve başladı.
Malatya'da 4,3 büyüklüğünde deprem
Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem 17,7 kilometre derinlikte gerçekleşti.
Kura çekimine hazır olan TOKİ konutlarında inceleme
Malatya Valisi Ersin Yazıcı, depremzede vatandaşlar için Yeşilyurt İkizce Mahallesi’ndeki deprem konutlarını ve Battalgazi Orduzu Mahallesi’ndeki Gelinciktepe TOKİ konutlarını inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.
Deprem döneminde görev yaptığı Doğanşehir'e gitti
Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, 6 Şubat depremlerinin yıl dönümü nedeniyle koordinatör vali olarak görev yaptığı Malatya’nın Doğanşehir ilçesini ziyaret etti. Vali Şimşek, depremlerden etkilenen bölgelerde incelemelerde bulundu ve vatandaşlarla bir araya geldi.
Malatya'da 4,6 büyüklüğünde deprem
Malatya'da merkez üssü Yeşilyurt ilçesi olan 4,6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Vali Ersin Yazıcı, depremden etkilenen vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ileterek, herhangi bir ihbarın gelmediğini açıkladı.
Konteynerlerde kış hazırlığı başladı
6 Şubat depremlerinin büyük yıkıma neden olduğu Malatya'nın Doğanşehir ilçesindeki konteynerlerde kış hazırlıkları sürüyor. Çalışmaları inceleyen İlçe Kaymakamı Mehmet Kılıç, tüm konteynerlerin üzerini branda ile kapladıklarını belirtti.
Konteyner taleplerinin tamamı karşılandı
Yaşanan depremler sonrasında normalleşme çalışmaları kapsamında mahallelere ziyaretlerini sürdüren Malatya Doğanşehir Kaymakamı Mehmet Kılıç, vatandaşların ihtiyaçlarını yakından takip etti.
Halil İbrahim Köroğlu
Refahiye Kaymakamı
Mehmet Soğukpınar
Toroslar Kaymakamı
“Okul önlerindeki güvenlik tedbirleri artırılsın”
Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 103. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında; makamını temsili olarak Karşıyaka Nuri Dönmezcan İlkokulu 4-B öğrencisi Mustafa Erdem Hatip'e devretti.
“Bayram sevincini birlikte yaşadık”
Kars Valisi Türker Öksüz ve Van Valisi Ozan Balcı, Ramazan Bayramı’nı Malatya Doğanşehir’de geçirerek, depremzede vatandaşları bayramda da yalnız bırakmadı.
“Devletimiz tüm gücüyle yanınızda”
Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz ile Van Valisi Ozan Balcı, Doğanşehir'de konteyner ve çadır kentlerde yaşayan afetzede vatandaşları ziyaret ederek Ramazan Bayramlarını tebrik etti.
Mustafa Eldivan
Bayburt Valisi
“Doğanşehir’den elimizi çekmeyeceğiz”
Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, Kahramanmaraş merkezli deprem felaketinin ardından koordinatör vali olarak atandığı Malatya'nın Doğanşehir ilçesindeki 63 gün süren görevini tamamladı. Doğanşehirlilere bir veda mesajı yayınlayan Vali Şimşek, “Sivas olarak Doğanşehir’den elimizi çekmeyeceğiz ve her daim sizlerin yanında olacağız” dedi.
Doğanşehir'de enkazın tamamı bayrama kadar kaldırılacak
AFAD Başkanı Yunus Sezer, Sivas Valisi Yılmaz Şimşek ve Kars Valisi Türker Öksüz, 13 konteyner kentin kurulum çalışmalarının sürdüğü Malatya Doğanşehir’de Merkez 1 ve 2 Konteyner Kent ile Sivas Belediyesi Esnaf Çarşısı’nda inceleme yaptı.
Muhammet Şükrü Pekpak
İller İdaresi Genel Müdürlüğü Şube Müdürü
Depremzede çocuklarla tiyatro izledi
Sivas Valisi Yılmaz Şimşek ve eşi Dr. Çiğdem Olgun Şimşek, Afet bölgelerini gezerek depremzede çocukları eğlendirmeyi amaçlayan Sema Çiftçi Çocuk Tiyatro ekibinin Doğanşehir’deki gösterisine katıldı.
Depremzedelerin sıkıntılarını dinledi
Malatya’nın Doğanşehir ilçesinde depremin yaralarını sarmak için çalışmalarını sürdüren Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, merkez mahallelerde yaşayan depremzede vatandaşları ziyaret etti.
Depremzede çocukları sevindirdiler
Malatya’nın Doğanşehir ilçesinde koordinasyon çalışmalarını sürdüren Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, eşi Dr. Çiğdem Olgun Şimşek ile birlikte, Erkenek mahallesindeki çadırları ziyaret etti.
Vali, eşiyle yardıma koştu
Türkiye’nin farklı illerinden onlarca vali 11 ili vuran deprem bölgesinde görev aldı. Sivas Valisi Yılmaz Şimşek de Malatya Doğanşehir'e koordinatör vali olarak görevlendirildi. Doktor eşi Dr. Çiğdem Olgun Şimşek’le birlikte deprem bölgesine giden Vali Şimşek, CNN TÜRK muhabiri Merve Tokaz'a Doğanşehir sokaklarında depremin ardından yaşananları anlattı.
Doğanşehir’de konteyner kent sayısı 15’e yükseliyor
Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerden en çok etkilenen ilçelerden birisi olan Malatya’nın Doğanşehir ilçesine şehir merkezine ilave olarak 14 konteyner kent daha kurulacak.
Depremzedelerle çadırda sohbet
Sivas Valisi Yılmaz Şimşek ve Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, Malatya Doğanşehir’de kapalı pazar alanında kurulan Çadır Kenti ziyaret etti.
Doğanşehir’de enkaz kaldırma çalışmaları son sürat
Sivas Valiliği koordinesinde Sivas İl Özel İdaresi ekipleri depremin ilk gününden bu yana Malatya Doğanşehir'de hummalı çalışmalar yürütüyor. Yürütülen hummalı çalışmalar ile her geçen gün afet bölgesinde hayat normale dönüyor.
“Gece gündüz demeden çalışıyoruz”
Sivas İl Genel Meclisi Mart ayı toplantıları İl Genel Meclisi Başkan Vekili Fikret Doğruyol başkanlığında başladı.
Trenle Malatya'dan Sivas’a gelen depremzedelere karşılama
Sivas Vali Vekili Şakir Öner Öztürk, Malatya'dan trenle Sivas’a gelen depremzedeleri karşılayarak, onlarla yakından ilgilendi.
Deprem bölgesinde binlerce vatandaşa sıcak yemek
Mardin Savur Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Muhammed Kaya, Hatay İskenderun ve Malatya Doğanşehir'de binlerce vatandaşa sıcak yemek çıkaran ekibi ziyaret etti.
Sivas Doğanşehir'in yaralarını sarıyor
6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerden en çok etkilenen yerleşim yerlerinden biri de Malatya'nın Doğanşehir ilçesi oldu. İçişleri Bakanlığı tarafından Doğanşehir Koordinasyon Valisi olarak görevlendirilen Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, Sivas Valiliğine bağlı ekiplerle birlikte bölgede yaraları sarmak için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Sivas 22 bin depremzedeye ev sahipliği yapıyor
Sivas AFAD Koordinasyon Merkezi Değerlendirme Toplantısı, Vali Vekili Şakir Öner Öztürk başkanlığında yapıldı. Kamu, kurum ve kuruluşlarının temsilcilerinin yer aldığı toplantıda; deprem bölgesi Malatya Doğanşehir ilçesinde ve Sivas’ta yapılan çalışmalar değerlendirildi.
“İnsanı yaşat ki, devlet yaşasın”
Malatya’nın Doğanşehir ilçesinde koordinasyon görevi yürüten Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, depremzedelerle bir araya gelerek taleplerini dinledi.
“Devletimiz tüm imkanlarıyla depremzedelerin yanında”
Depremde büyük zarar gören Malatya’nın Doğanşehir ilçesinde koordinasyon görevi yürüten Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, ilçe merkezinin yanı sırası köyleri de ziyaret ederek, depremzedelere geçmiş olsun dileğinde bulundu.