Yeni eğitim yılının ilk ders zili çaldı;

Yeni eğitim yılının ilk ders zili çaldı

Bugün yeni eğitim-öğretim yılının ilk ders günü. Tüm öğrenci ve öğretmenler yeni bir eğitim öğretim yılına ‘merhaba’ dedi. Ülke genelinde vali ve kaymakamların katılımıyla okullarda 2022-2023 eğitim öğretim yılının açılışı törenlerle gerçekleştirildi....

Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, 2002 Vakıflar İlkokulu’nda yeni eğitim-öğretim yılının açılış törenine katıldı. İlk ders zilini çalan Vali Ayhan, “Hepimizin gayretiyle güzel bir sene olsun" dedi.

Öğrenci ve öğretmenlere başarılı bir eğitim yılı dileyen Vali Ayhan, “Bugün, şehrimizdeki evlatlarımız ve eğitimimiz adına hep birlikte güzel bir başlangıç yapalım istiyorum. Hepimizin gayretiyle güzel bir sene olsun" diye konuştu.

ResimDAHA ÇOK ÇALIŞACAĞIZ

Vali Ayhan, “Öğrencilerimiz için daha çok çalışacağız” dedi.

Ayhan, Şanlıurfa’da ilkokul, ortaokul ve lise düzeylerindeki 2.949 okulda, 695.989 öğrenci ve 26.667 öğretmen ile 2022-2023 Eğitim-Öğretim yılının açılışını yaptıklarını belirtti.

Resim

Vali Ayhan, “Öğretmenlerimizin de kendilerine düşen kutsal vazifenin ehemmiyetine yakışır şekilde hareket edeceklerine dair inancım tamdır.  Öğretmen, öğrenci, veli; sac ayağının bu üç unsuru dengeli ve görev paylaşımına uygun şekilde hep beraber hareket ederek bu eğitim öğretim yılının başarılı ve sağlıklı bir şekilde geçireceğimize inanıyorum. Tarihine ve bayrağına sahip çıkan, millî ve manevî değerlerinin bilincinde bir gençlik görmek için bizler üzerimize düşeni yapmaya devam edeceğiz. Yeni eğitim ve öğretim yılımızın evlatlarımıza, öğretmenlerimize, velilerimize, tüm milletimize hayırlar ve güzellikler getirmesini temenni ediyor; başarılarla dolu parlak bir dönem geçirmemizi diliyorum” ifadelerini kullandı.

Kaynak:

Etiketler :
, , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum