‘İhtiyaç sahiplerinin konserveleri bizden’;

‘İhtiyaç sahiplerinin konserveleri bizden’

Diyarbakır Yenişehir Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murat Beşikçi, her yıl ihtiyaç sahibi vatandaşlar için düzenli olarak konserve ve turşu ürettiklerini söyledi. Beşikçi, “Kendi elimizle yaptığımız konserveleri, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ve evlerinde yalnız yaşayan değerli büyüklerimize ulaştırıyoruz” dedi....

Diyarbakır Yenişehir Kaymakamlığı ve Yenişehir Belediyesine bağlı Aile Destek Merkezleri’ndeki (ADEM) kadınlar, her yıl olduğu gibi bu yıl da ihtiyaç sahibi vatandaşlar için ev yapımı konserve ve turşu üretmeye devam ediyor.

kadin-salca.jpg

Yenişehir Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Gevher Nesibe Sultan Aile Destek Merkezi'nin bahçesinde kadınların hünerli elleriyle hazırlanan kavanoz konserve ve turşular, Yenişehir Belediyesi ekiplerince ihtiyaç sahiplerinin evlerine ulaştırılıyor.

Resim

HAM MADDELERİ DE KARŞILIYORUZ

Diyarbakır Yenişehir Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murat Beşikçi, her yıl ihtiyaç sahibi vatandaşlar için düzenli olarak Aile Destek Merkezlerinde konserve ve turşu ürettiklerini belirtti.

Kaymakam Beşikçi, ham maddeleri belediye ve kaymakamlık tarafından karşılanarak hazırlanan konserve ve turşuların ilçede bulunan ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırıldığını söyledi.

Resim

KADINLAR İÇİN EKONOMİK FAYDA

Beşikçi, "Her yıl olduğu gibi bu yıl da kaymakamlık ve belediye ekiplerimiz sayesinde kadınlarımıza konserve domates, turşu ve makarna ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri, aynı zamanda bundan ekonomik bir fayda sağlayabilecekleri konseptte olan programımızı sürdürmekteyiz. Ham maddeleri belediye ve kaymakamlığımız sağlıyor. Kadınlarımız da burada ürettikleri ürünleri kendi kullanımlarına, komşularına, muhtaç, yaşlı ve kimsesiz vatandaşlarımıza ulaştırıyor." diye konuştu.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum