Kendisi gelemeyince kaymakam evine gitti;

Kendisi gelemeyince kaymakam evine gitti

Bir iş kazası sonrası yüzde 96 engelli hale gelen ve yürüyemediği için tekerlekli sandalyeye mahkum olan Murat Özgül, kendisi kaymakamla görüşmeye gidemeyince Gümüşhane Kürtün Kaymakamı Okan Dağlı, Çayırçukur Köyü'ndeki evine geldi....

Kürtün Kaymakamı Okan Dağlı, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Mesut Kurt ve İlçe Müftü V. Mustafa Kemal Kurt ile birlikte kendisiyle görüşmek isteyen ancak engelli aracının el vermediği için görüşmeye gelemeyen engelli Murat Özgül’ü yaşamış olduğu Çayırçukur Köyü'ndeki evinde ziyaret etti.

KAZA SONRASI EŞİNDEN AYRILMIŞ

Geçirdiği iş kazası sonrasında iki bacağını da hissetmeyen, eşinden ayrılan ve iki çocuğuyla birlikte yaşayan Murat Özgül, yardım için kaymakamlığa başvurmaya çalıştı.

Ancak akülü tekerlekli sandalyesinin aküsünün zayıflaması nedeniyle gidemedi. Emekli aylığı olmasına rağmen geçinmekte zorlanan Özgül, iki akünün fiyatının 17 bin lirayı bulması nedeniyle aracın akülerini de değiştiremedi.


EVİNİN YOLU DÜZELTİLECEK

Engelli vatandaşın durumunu öğrenen Kaymakam Okan Dağlı, bizzat Murat Özgül’ün evine gitti. Kaymakamın evine gelmesinden çok memnun olan Özgül, ihtiyaç ve taleplerini iletti.

Tekerlekli sandalyeye akü ihtiyacının dışında eve giriş çıkışta sandalyenin kolay geçebilmesi için yol talep eden engelli vatandaş, kışın yaklaşması nedeniyle yakacak ihtiyacı olduğunu da dile getirdi.

Engelli Murat Özgül’ü dinleyen Kaymakam Dağlı, ‘geçmiş olsun’ dileğinin ardından ihtiyaçlarının karşılanması için yardımcı olacaklarını belirtti. Kaymakam Dağlı, odun yardımı ve yol yapımının hemen sağlanacağını belirterek, aküleri de temin edeceklerini söyledi.

TÜM İSTEKLERİNİ YERİNE GETİRECEĞİZ

Kaymakam Dağlı, “Çalışma arkadaşlarımıza ulaşarak engelli aracının imkan vermediği için kendisinin görüşmeye gelemediğini beyan eden engelli vatandaşımız Murat Özgül’ü evinde ziyaret ettik. Talep ve isteklerini dinledik. En yakın zamanda tüm isteklerini yerine getirmeye gayret edeceğiz” dedi.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum