Haliliye’de doğalgaz olmayan mahalle kalmayacak;

Haliliye’de doğalgaz olmayan mahalle kalmayacak

Şanlıurfa Haliliye Kaymakamı Serap Özmen Çetin ve Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Haliliye Belediyesince üç mahallede yürütülen ''Doğalgaz İçin İlk Kazı'' programına katıldı....

Haliliye Kaymakamı Serap Özmen Çetin, Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat ve Belediye Başkan Yardımcıları ile birlikte Haliliye Belediyesi Başkanlığınca organize edilen, Bağlarbaşı Mahallesi, Yavuz Selim Mahallesi, Süleymaniye Mahallesinde gerçekleştirilen doğalgaz için ilk kazı çalışması programına katıldı.

Gerçekleştirilen çalışmaları yakından takip den Kaymakam Çetin, kazı çalışmalarını gerçekleştiren personeller ve vatandaşlar ile bir araya gelerek talep ve sorunlarını dinledi.

Resim

Mahalle muhtarlıklarını da ziyaret eden Kaymakam Çetin, muhtarların mahalleleri ile ilgili talep ve sorunlarını dinleyerek muhtarlara çalışmalarında başarılar ve kolaylıklar diledi.

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın AKSA Doğalgaz yetkilileri ile yapılan görüşmeler sonucu 3 mahalle için verdiği doğalgaz müjdesinde çalışmalar başladı. İlk kazmaların vurulduğu mahallelerde çalışmaları inceleyen Başkan Canpolat, “Vatandaşlarımız konforlu bir yaşam sürsün diye Haliliye Belediyesi olarak var gücümüzle çalışıyoruz. Mahallelerimize hayırlı, uğurlu olsun” dedi.

Resim

SÖZ VERMİŞTİK, GERÇEKLEŞTİRİYORUZ

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın sözünü verdiği doğalgaz çalışmaları başladı.

Başkan Mehmet Canpolat, geçtiğimiz günlerde doğalgaz çalışmalarını görüşmek üzere AKSA Doğalgaz yetkilileri ile bir araya geldi. İlçede doğalgazın ulaşmadığı mahalle kalmaması adına göreve geldiği ilk günden bu yana çalışmalarını sürdüren Başkan Mehmet Canpolat, merkez mahalle muhtarlarıyla birlikte AKSA Doğalgaz Şanlıurfa Müdürü Muhammed Nezih Ural ve teknik ekibiyle görüştü. Haliliye’de devam eden ve planlanan çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Mehmet Canpolat, 3 mahallenin doğalgaza kavuşacağını müjdeledi.

Resim

HAYIRLI UĞURLU OLSUN

Başkan Mehmet Canpolat’ın müjdesini verdiği doğalgaz çalışmaları, bugün Bağlarbaşı, Yavuz Selim ve Süleymaniye Mahallelerinde başladı. Haliliye Kaymakamı Serap Özmen Çetin ve meclis üyelerinin eşlik ettiği ziyarette Başkan Canpolat, doğalgazda ilk kazı çalışmalarının başlayacağı mahalleleri inceledi. Burada teknik ekiple bir araya gelen Başkan Mehmet Canpolat, ilk kazı çalışmalarının startını verdi.

Canpolat, “Burada inşallah önümüzdeki dönemde de devam edecek şekilde mahallemizin tamamı doğalgaza kavuşacak. Haliliye merkezle ilgili 32 mahallemizin tamamında doğalgaz olmuş olacak. Vatandaşlarımız konforlu bir yaşam sürsün diye Haliliye Belediyesi olarak tüm müdürlüklerimizle var gücümüzle çalışıyoruz. Mahallemize hayırlı, uğurlu olsun diyorum” dedi.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum