Ortaca’da ‘Orman Okulu’ açılacak;

Ortaca’da ‘Orman Okulu’ açılacak

Muğla Ortaca’da Erasmus kapsamında Viyana’daki paydaş kurumun desteğiyle Orman Okulu kurulacak. Ortaca Kaymakamı Meral Uçar, Viyana’dan gelen Orman Okulu Eğitmeni ve Orman Pedagoglarıyla makamında görüştü....

Erasmus Projesi kapsamında Viyana’dan Ortaca’ya gelen Orman Okulu Eğitmeni ve Orman Pedagogları, Kaymakam Meral Uçar’ı makamında ziyaret etti.


Ziyarette Avusturya’da yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi veren eğitmen ve pedagoglar, kendi okul ve STK’ları ile akredite olacak olan Ortaca Orman Okulu ile yapılacak işbirliği hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Ortaca Kaymakamlığı himayesinde açılacak olan Orman Okulunda görev yapacak olan öğretmenler ise Erasmus projesi kapsamında Avusturya Viyana’da gerçekleşen 10 günlük Orman Okulu Liderlik eğitimlerini tamamlayarak saha çalışmalarına başladı.

Resim

İNCELEME YAPTILAR

Doğa eğitimini benimsemiş 4 okulu kapsayan Grosses-schiff Derneğinin Başkanı Hartwig Imlinger ve Viyana’daki ilk resmi Orman Okulu projesini hayata geçiren Stefan Lirsch, Ortaca’da faaliyete geçecek olan Orman Okulu ile ilgili etkinlik parkurları belirleme ve modül içeriği hazırlama noktasında proje ekibine destek vereceklerini belirtti.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum