Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan’a doğum günü sürprizi;

Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan’a doğum günü sürprizi

Şanlıurfa Valiliği yönetici ve çalışanları Vali Salih Ayhan’a doğum günü sürprizi yaptı....

46 yaş gününü personeli ile kutlayan Vali Salih Ayhan’a mesai arkadaşları sürpriz yaparak doğum günü pastasını beraber kesti.

Çalışanların sürprizi karşısında oldukça mutlu olan Vali Salih Ayhan, yaş pastanın üzerindeki mumu üfleyerek doğum günü pastasını kesti.

Herkese barış, mutluluk ve sağlık dileyen Vali Salih Ayhan sürpriz karşısında duygulandı.

Resim

YENİ YAŞIMA GÜZEL İNSANLARLA GİRDİM

Vali Ayhan doğum günü sürprizini sosyal medya hesabından paylaşarak şu ifadelere yer verdi. “Yeni yaşıma kadim bir kentte, güzel insanlarla birlikte girdim. Kıymetli mesai arkadaşlarımın sürprizi gerçekten duygulandırdı beni. Her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Vatana millete hayırlı hizmetler yapacak nice yaşlarda hep beraber olmak dileğiyle... İyi ki varsınız” dedi.

URFA’DAKİ İLK DOĞUM GÜNÜ

Vali Ayhan, 26 Ekim 1976 yılında Bayburt'ta dünyaya geldi. 2004 yılında mesleki hayatına Trabzon'da kaymakam adayı olarak başlayan Vali Ayhan, 26 Ekim 2018’deki doğum gününde Sivas Valiliği’ne atandı. Sivas Valiliği görevini 2018-2022 tarihleri arasında sürdüren Vali Ayhan, 2022 'Valiler Kararnamesi' ile de Şanlıurfa Valiliğine atandı. Kısa sürede Urfa’ya hakim olan Ayhan, Urfa tarihinde iz bırakacak işler başarmaya hazırlanıyor.

Kaynak:

Etiketler :
, , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum