Arama
Arama Sonuçları
Kaymakam Can’a doğum günü sürprizi
Düzce Akçakoca Kaymakamı Mustafa Can’a ailesi ve çalışma arkadaşları doğum günü sürprizi yaptı.
Kıbrıs gazisi emekli albaya doğum günü sürprizi
Balıkesir Marmara Kaymakamı Elif Çelik, ilçede ikamet eden Kıbrıs Gazisi Emekli Albay Önder Esin’in doğum gününü kutladı.
Kendisini okula davet eden Ayşenur'a sürpriz yaptı
Bilecik Valisi Şefik Aygöl, kendisini okuluna davet eden Ayşenur Karaca'nın davetini geri çevirmedi. Küçük kızın doğum gününe denk gelen ziyarette Vali Aygöl, Ayşenur'a güzel bir sürpriz yaptı.
Şehit kızına doğum günü sürprizi
Siirt Valisi Dr. Kemal Kızılkaya ve eşi Nurten Kızılkaya, şehit ailelerini evlerinde ziyaret etti.
73 yaşındaki Güler teyzeye doğum günü sürprizi
Van Erciş Kaymakamı Murat Karaloğlu, daha önce hiç doğum günü kutlamayan 73 yaşındaki Güler Akbaş’a sürpriz yaptı. Yaş pasta ve hediyelerle Güler teyzeye ziyarete giden Kaymakam Karaloğlu, teyzeye mutlu yıllar diledi.
Minik Songül’e doğum günü sürprizi
Çankırı Atkaracalar Kaymakamı Volkan Kaplan, eşi Gözde Kaplan ile birlikte, minik Songül’ün doğum günü mutluluğunu paylaştı.
Minik Kağan bir günlüğüne trafik polisi oldu
Öğretmeninin sorduğu "Büyüyünce ne olmak istersin?" sorusuna "Trafik polisi" cevabı veren Oğuz Kağan'ın, Amasya İl Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt'un davetiyle hayali gerçekleşti.
“Mülkiye mezunu olmanın mutluluğunu bir kez daha yaşadım”
Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, yıllar sonra Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi mezunu olmanın mutluluğunu bir kez daha yaşadı. Ankara Üniversitesi Rektörü Necdet Ünüvar, mülkiye rozetini Vali Usta’ya bizzat taktı.
Şehit anne babasına doğum günü sürprizi
Şanlıurfa Bozova Kaymakamı Halil İbrahim Yeşilyurt, şehit polis Mehmet Taş’ın anne ve babasına doğum günü sürprizi yaptı. Kaymakam Yeşilyurt, doğum günleri birbirine yakın olan şehit anne ve babasının doğum günlerini birlikte kutladı.
En 'özel' doğum günü sürprizi
Bayburt Valisi Mustafa Eldivan ve eşi Meltem Eldivan, Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde düzenlenen sürpriz doğum günü etkinliğine katıldı.
Özel öğrenciler için doğum günü sürprizi
Sivas Valisi Yılmaz Şimşek ve eşi Dr. Çiğdem Olgun Şimşek, Engelsiz Yaşam, Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde eğitim gören öğrenciler için doğum günü sürprizi yaptı.
Engelli gençlere TOGG sürprizi
Bilecik Valisi Şefik Aygöl, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında engelli gençlere TOGG sürprizi yaptı. Kendi kullandığı TOGG makam aracıyla engellileri gezdiren Vali Aygöl, “İyi ki varsınız, iyi ki birlikteyiz” dedi.
Huzurevi sakinlerine doğum günü sürprizi
Ekim ayında doğan huzurevi sakinleri için düzenlenen doğum günü kutlamasına katılan Kızılcahamam Kaymakamı Dr. Nuri Mehmetbeyoğlu, moral depolayan yaşlı çınarlara sağlıklı bir ömür diledi.
Vali amcaya miniklerden bayram sürprizi
Cumhuriyet Bayramını kutlayan minik öğrenciler, sürpriz bir şekilde Ağrı Valisi Mustafa Koç’un makam odasını doldurdu. Ellerinde bayraklarla makam koltuğu dahil odadaki tüm koltukları dolduran minikler, Vali Koç’a bayram sevinci yaşattı.
89 yaşındaki Feriştah nineye bisiklet sürprizi
Muğla'nın Ula ilçesinde Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nda yarışan bisikletçilere dua edip alkışlayan 89 yaşındaki Feriştah Noyan'a Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'ın talimatıyla bisiklet hediye edildi.
Hasankeyf festivaline yoğun ilgi
Hasankeyf Kaymakamı Mehmet Ali İmrak, Su, Doğa Sporları ve Turizm Festivali’nin açılışında 5 bine yakın misafiri festival alanında ağırladıklarını belirterek, festivale katılan sporculara, Hasankeyf halkına ve misafirlere teşekkür etti.
Yunus ekiplerinden ağlatan doğum günü sürprizi
Çorum’da diyabet hastası olduğu için Polis olamayan 19 yaşındaki Yağmur Dağlamaz’a Yunus ekipleri sürpriz yaparak doğum gününü kutladı. Mutlu gününde polisleri karşısında gören genç kız, gözyaşlarına hakim olamadı.
Vali ve kaymakama 23. yıl sürprizi
Mülki İdare Amirliği mesleğine 29 Mayıs 2000 yılında başlayan Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan ve dönem arkadaşı Akdeniz Kaymakamı Zeyit Şener’in meslekteki 23. yıldönümleri olması hasebiyle meslektaşları sürpriz yaptı.
Pansiyonda kalan öğrencilere doğum günü sürprizi
Van Başkale Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mustafa Çelik, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Tunç ile birlikte Aşağı Çaldıran Anadolu Lisesi pansiyonunda kalan ve Mayıs ayında doğan öğrencilere doğum günü sürprizi yaptı.
''Çocuklar, Bir Sürprizim Var!''
Sakarya Karapürçek Kaymakamı Ruveyda Kahraman Şıktaş, ''Çocuklar, Bir Sürprizim Var!'' projesi kapsamında ilçedeki iki çocuğun daha doğum günü mutluluğunu paylaştı.
Teknofest’in yıldızlarına piknikte TOGG sürprizi
Muğla Valisi Orhan Tavlı, Teknofest’te elde ettiği başarılarla Muğla’nın yüzünü güldüren öğrenci, öğretmen ve aileleriyle doğa harikası Akyaka’da piknikte bir araya geldi.
Yetim Miraç’a bayramda doğum günü sürprizi
Bayramda depremzede vatandaşları yalnız bırakmayan Hatay İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, yetim Miraç’a doğum günü sürprizi yaptı.
90 yaşındaki Muhibe teyzeye iftarda doğum günü sürprizi
Muğla Ortaca Kaymakamı Meral Uçar ve Belediye Başkanı Alim Uzundemir, Atatürk Mahallesinde yalnız yaşayan Kaymakamlığın Vefa ve Yalnız Değilsin Projesinden faydalanan Muhibe Aslan’ı ziyaret ederek, birlikte iftar yaptı.
Babası şehit olduğunda 56 günlük bebekti
Ordu Valisi Tuncay Sonel, Ramazan ayının ilk iftarını şehit aileleriyle birlikte yaptı. Vali Sonel, Özel Harekat Polisi Akın Bayram şehit olduğunda henüz 56 günlük bir bebek olan 23 Mart doğumlu Yiğit Efe’ye doğum günü sürprizi yaptı.
Depremzede çocuklara doğum günü sürprizi
Kahramanmaraş merkezli depremden etkilenen ve ailesiyle Gaziantep'ten Batman’ın Beşiri ilçesine gelen 15 Temmuz İlkokulu 1. sınıf öğrencisi Fatma Yusra Aldağ ile Atatürk Ortaokulu 6. sınıf öğrencisi Nurullah Tercan’a Kaymakam Mahmut Şener doğum günü sürprizi gerçekleştirdi.
Depremzede Duygu’ya doğum günü sürprizi
Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, Malatya’da yaşadığı depremin ardından Bilecik’te misafir olan depremzede Duygu’ya doğum gününde sürpriz yaptı.
Depremzede çocuğa doğum günü sürprizi
Karabük Valisi Fuat Gürel, deprem bölgesinden ailesiyle birlikte Safranbolu’ya yerleşen 4 yaşındaki Muhammet Ali’nin sürpriz doğum gününe katılarak, "İyi ki doğdun Muhammet" dedi.
Depremzede çocuklara doğum günü sürprizi
Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından aileleriyle Mardin'in Midyat ilçesinde misafir edilen depremzede kız çocuklar için sürpriz doğum günü kutlaması düzenlendi.
Depremzede Yusuf'a doğum günü sürprizi
Kahramanmaraş merkezli depremden kurtulan vatandaşlar ülke genelinde il ve ilçelere yerleştirilirken, Siirt Kurtalan Kaymakamı Çağlar Tekin, Kurtalan’a tahliyesi yapılan depremzedelerle yakından ilgilenerek gerekli tüm ihtiyaçlarının görevli ekiplerce karşılanacağını söyledi.
Engelli Zehra’ya doğum günü sürprizi
Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar, 12 yaşına giren engelli Zehra Arık’a sürpriz doğum günü ziyareti gerçekleştirdi.