“Kadına yönelik şiddete hiçbir şekilde tavizimiz yoktur”;

“Kadına yönelik şiddete hiçbir şekilde tavizimiz yoktur”

Kadınlara yönelik her türlü şiddetle mücadeledeki kararlı tavırlarıyla dikkat çeken Mardin Nusaybin Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ercan Kayabaşı, ‘Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele’ toplantısına katılarak, “Bu konuda çok hassasız, hiçbir şekilde tavizimiz yoktur” dedi....

2022 Yılı 3. Dönem Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele İlçe Koordinasyon, İzleme ve Değerlendirme Komisyon Toplantısı Yapıldı.

Nusaybin Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ercan Kayabaşı Başkanlığında, 2022 Yılı 3. Dönem Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele İlçe Koordinasyon, İzleme ve Değerlendirme Komisyon Toplantısı yapıldı.

Kaymakamlık Toplantı Salonunda yapılan toplantıya Kayabaşı, Cumhuriyet Başsavcısı Furkan Öztürk ve İlçe Koordinasyon üyeleri katıldı.

Resim

Sosyal Hizmetler İlçe Müdürlüğünde görevli Psikolog Çiğdem Akyüz tarafından yapılan sunumda, Sosyal Hizmetler İlçe Müdürlüğü olarak yapılan çalışmalar hakkında bilgi verildi.

Daha sonra toplantıya katılan Koordinasyon üyeleri görüş ve düşüncelerini dile getirdi.

Resim

BİLGİLENDİRME ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ DEVAM EDECEK

Toplantının kapanış konuşmasını yapan Kaymakam Kayabaşı, Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele bilgilendirme çalışmalarının aralıksız devam etmesi talimatlarını verdi.

KADES uygulamasının tanıtımı konusunda farkındalık ve bilinçlendirme eğitimlerinin devam etmesini, kadınlara yönelik eğitimlerin artırılması talimatlarını veren Kayabaşı, “Devletimizin sağladığı imkânlar, kadınlarımızın sahip olduğu haklar konusunda kadınları bilgilendirmek bizim görevimiz. Bunun en önemli ayaklarından biri de çocuklarımızı daha küçükken eğitmek gerekiyor. Bu konuda Milli Eğitim Müdürlüğümüz, Müftülüğümüz, ADEM’lerimiz, tüm kurum ve kuruluşlarımız Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele konusunda çalışmalarını aksatmadan devam ettirmeli. Bu konuda çok hassasız, hiçbir şekilde tavizimiz yoktur” şeklinde konuştu.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum