Cumhuriyetle yaşıt dede ve ninelerin bayramını kutladı;

Cumhuriyetle yaşıt dede ve ninelerin bayramını kutladı

Çanakkale Yenice Kaymakamı Musa Göktaş, Cumhuriyet’le yaşıt Hürmüz Nine ile Mehmet dedeyi, Zonguldak Gökçebey Kaymakamı Emrah Aslan da, 1923 doğumlu Şerife Uslu, Safiye Kurtoğlu ve Sultan Elieyi nineleri ziyaret ederek, Cumhuriyet Bayramlarını kutladı....

Çanakkale Yenice Kaymakamı Musa Göktaş, Cumhuriyet’le yaşıt Hürmüz Nine ile Mehmet dedeyi ziyaret ederek, Cumhuriyet Bayramlarını kutladı.

Resim

Yenici Kaymakamı Musa Göktaş, Cumhuriyetin ilan edilişinin 99. yıl dönümü kapsamında 1923 doğumlu vatandaşları Armutçuk Köyü’nden Hürmüz Balkan ve Bekten Köyü’nden Mehmet Emin Avcı’yı evlerinde ziyaret etti. Hürmüz nine ve Mehmet dedeyle sohbet edip hatırını soran Kaymakam Göktaş, 99 yaşındaki çınarlara sağlık ve mutluluk dileğinde bulundu.

Kaymakam Göktaş’a ziyaretlerinde İlçe Jandarma Komutanı Üstğm. Muzaffer Yeşilyurt, Armutçuk Köyü Muhtarı Bayram Ali Öztürk ve Bekten Köyü Muhtarı İsmail Doğan eşlik etti.

Resim

NİNELERE MİSAFİR OLDU

Zonguldak Gökçebey Kaymakamı Emrah Aslan da, MYO Müdürü Doç. Dr. Mustafa Zor, SYDV Müdürü Erhan Elieyi ve NVİ Müdürü Erhan Tanrıverdi ile beraber 1923 tarihinde doğan Şerife Uslu, Safiye Kurtoğlu ve Sultan Elieyi nineleri ziyaret gerçekleştirdi.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum