Alabalık diyarı Keban’a veda vakti;

Alabalık diyarı Keban’a veda vakti

Elazığ Keban Kaymakamlığı’ndan Denizli Çivril Kaymakamlığı’na atanan Hasan Akbulut, 2 sene görev yaptığı Keban’a veda etti. Akbulut, “Şimdilik Alabalık diyarı Keban’a veda zamanı. Sizleri gönülden seviyorum. Hakkınızı helal edin, Allah’a emanet olun” dedi....

Bir yıl görev yaptığı Çivril Kaymakamlığı’ndan Kırşehir Vali Yardımcılığına atanan Turan Soğukoluk‘un yerine Keban Kaymakamı Hasan Akbulut görevlendirildi.

Esnaf ve vatandaşlar ile kamu kurumlarının yöneticileriyle vedalaşan Kaymakam Akbulut, Keban’a vedası duygu dolu oldu.

2 senelik Keban Kaymakamlığı görevinin sona erdiğini ve Denizli İli Çivril ilçesine İçişleri Bakanlığı tarafından görevlendirildiği için sona erdiğini belirten Akbulut, “Bu 2 yıllık süre zarfında Keban’da görev yapmak benim için bir onurdu” dedi.

Resim

2 KİŞİ GELDİK, 3 KİŞİ OLARAK AYRILIYORUZ

“Elazığ’ın incisi Keban’ın halkı’ için bir mesaj yayınlayan Akbulut, “Keban’ın ve sizlerin yeri, her zaman en güzel anılarımın arasında yer alacak. 2 kişi olarak geldiğimiz Keban’dan 3 kişi olarak ayrılıyor olmamız da Keban’ın kalbimizdeki yerini ayrı tutacak. Keban için bu süre zarfında elimden geldiğince ve imkanlar dahilinde kimseyi siyasi düşüncesinden, dini inancından dolayı ayırt etmeden, hak ve adaletten ayrılmadan, kimseyi hor görmeden hizmet etmeye çalıştım” dedi.

Resim

HOŞ BİR SEDA BIRAKABİLDİYSEM NE MUTLU BANA

Akbulut, şöyle devam etti: “Tabi yaptığımız çalışmalar olduğu gibi yapmakta olduğumuz ve yapacağımız güzel projeler de vardı. Fakat görev sürem dahilinde bu kadar yapabildim. Gök kubbede hoş bir seda bırakabildiysem ne mutlu bana. Başta sayın Valilerimiz olmak üzere bu süre zarfında kendileriyle uyumlu çalıştığımız Belediye Başkanımıza, kıymetli Daire Amirlerimize, İl Encümenlerimize, Muhtarlarımıza, yakın çalışma arkadaşlarımıza ve çok kıymetli Kebanlılara teşekkür ediyorum. Şimdilik Alabalık diyarı Keban’a veda zamanı.. Sizleri gönülden seviyorum. Hakkınızı helal edin, Allah’a emanet olun.”


ESNAFLARLA TEK TEK VEDALAŞTI

Kaymakam Akbulut, ilçedeki esnaf ve vatandaşlarla vedalaştı. Akbulut, Keban’da görev yapmaktan şeref duyduğunu ve gittiği yeni görev yerinde de kapısının herkese açık olduğunu dile getirdi.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum