SMA hastası minik Ebrar için kermes;

SMA hastası minik Ebrar için kermes

Batman Kozluk Kaymakamı Ekrem Güngör, SMA hastası 2 yaşındaki Ebrar bebeğin tedavisi için Halk Eğitim Merkezi'nde düzenlenen kermese katıldı....

Batman Kozluk Kaymakamı Ekrem Güngör, Kozluk Halk Eğitimi Merkezi tarafından hazırlanan İlçe Gençlik Merkezi Müdürlüğü ve Aile Destek Merkezi tarafından desteklenen '1. Geleneksel Usta Öğreticiler Kursiyerleriyle Buluşuyor' etkinliğinde, ilçede SMA (Spinal Müsküler Atrofi) hastası öğretmen bir babanın çocuğu olan Ebrar Güner’in yurt dışında alması gereken Zolgensma tedavisine katkı sağlamak için düzenlenen kermese katıldı.

Resim

Kaymakam Güngör’e program esnasında Belediye Başkanı Ayhan Eren ile birlikte kurum amirleri, STK Temsilcileri ve Siyasi Parti temsilcileri eşlik etti.

Düzenlenen kermese ilçede yoğun ilgi gösterilirken Kaymakam Güngör, kermes alanını gezerek emeği geçen herkese teşekkür ederek, herkesi Ebrar bebeğin tedavisine katkı sunmaya davet etti.

Halk Eğitim Merkezi Müdürü İshak Aksoy da kurum bünyesinde düzenledikleri kermeste usta öğreticilerin emekleri sayesinde Ebrar bebeğin tedavisi için güzel bir katkı sağlamayı hedeflediklerini söyledi. Kadınlardan da büyük katkı ve destek gördüklerini belirten Aksoy, "Hep birlikte bir cana katkı sağlayacağız inşallah." dedi.

Resim

Kermeste hayırseverlerden temin edilen tekstil ve gıda ürünleri ile el yapımı hediyelik eşyalar ve yöresel yiyecekler satışa sunuldu. Ürünlerin satışından elde edilecek gelir Ebrar bebeğin tedavisinde kullanılacak.

Ebrar bebek için Batman Valiliği’nin izniyle de bağış kampanyası düzenlenmişti.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum