Mucur ile Elmalı kaymakamları yer değiştirdi;

Mucur ile Elmalı kaymakamları yer değiştirdi

Kırşehir Mucur Kaymakamı Faruk Erdem ile Antalya Elmalı Kaymakamı Harun Kazez yer değiştirdi. Her iki kaymakam da yeni ilçelerinde görevlerine başladı....

Mucur Kaymakamı Faruk Erdem, Elmalı Kaymakamı olarak, Elmalı Kaymakamı Harun Kazez de Mucur Kaymakamı olarak görevlendirildi.


İLK ZİYARET ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERE

Kaymakam Harun Kazez, Mucur Kaymakamı olarak ilk ziyaretini şehit aileleri ve gazilere yaptı. Kaymakam Kazez, İlçe Jandarma Komutanı Muhammed Yıldız, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Karaca ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü İlknur Çakır ile birlikte ilçe merkezinde ikamet eden Şehit Aileleri ve Gazileri ziyaret etti.

Şehit Aileleri ve Gaziler ile bir süre sohbet eden Kaymakam Harun Kazez, devletin tüm imkânlarıyla her zaman Şehit Ailelerinin ve Gazilerin yanında olduğunu belirtti.

Resim

ÖĞRENCİLERLE KİTAP OKUDU

Elmalı Kaymakamı Faruk Erdem, Milli Eğitim Şube Müdürleri Turgut Boztaş, Rıza Fazıl Soylu ve Elmalı Belediyesi Sosyal İşler Müdürü Durmuş Altan, AHENK Projesi kapsamında Anadolu İmam Hatip Lisesi'ni ziyaret ederek kitap okuma etkinliğine katıldı.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum