Halkın yoğun kullandığı alanlara mesire alanı yapılacak;

Halkın yoğun kullandığı alanlara mesire alanı yapılacak

Köyleri ziyaret ederek çalışmaları inceleyen Mardin Savur Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Muhammed Kaya, halkın yoğun olarak kullandığı her yerde güzel çalışmalar ve mesire alanları yapılacağını söyledi....

Mardin Savur Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Muhammed Kaya, ilçeye bağlı Sürgücü, Şenocak, İşgören ve Kırkdirek mahallelerini ziyaret ederek yapımı tamamlanan ve yapılacak çalışmaları takip etti.

Sürgücü ve Kırkdirek mahallerinde bulunan ve halk tarafından yoğun bir şekilde ziyaret edilen Şeyh Fakir mesire alanı ve Şeyh Mahmut Türbesi park alanında yapımına başlanacak park ve rekreasyon alanı yapım çalışmalarını yerinde inceleyerek planladı.

Resim

YENİ MESİRE ALANLARI YAPACAĞIZ

Türbelerin tarihine ilişkin bilgi alan Kaya, halkın yoğun olarak kullandığı her yerde güzel çalışmalar ve mesire alanları yapılacağını ifade etti.

Şenocak ve İşgören mahallerinde yapımı tamamlanan ve devam eden parke taşı çalışmalarını yerinde denetleyen Kaya, incelemeler sırasında yaptığı açıklamada “Mahallelerimizin belirli kesimlerinde eksik olan parke taşı yapımına hız verdik. Köy içi yollarımızın modern bir görünüm kazanmasına yönelik plan ve projelerimizin büyük bir kısmının yapımına başladık. Hemşehrilerimizin daha kaliteli ve konforlu bir hayat sürmeleri için çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz. Yapılan hizmetlerin halkımıza ve ilçemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Resim

Vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyen Kaya, mahallenin genel durumu hakkında değerlendirmede bulundu.

Sürgücü-Çınarönü-Soylu güzergahında Mardin Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan asfalt yolları yerinde inceleyen Kaya, yol üstünde vatandaşlarla da sohbet ederek asfalt yolların vatandaşlar için hayırlı olmasını, kazasız belasız kullanılmasını temenni etti.

Resim

PAMUK HASADINA KATILDI

Kırkdirek mahallesinde iken Kaymakam/Belediye Başkan V. Kaya, pamuk hasadına katıldı.

Çiftçiler ile bir süre sohbet ederek yapmış oldukları çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Hasadın bereketli olmasını dileyen Kaymakam Kaya, "Çiftçilerimiz çalışkan, topraklarımız verimli, bu anlamda şanslı bir ilçeyiz. Pamuk hem ülkemiz için hem de tüketicilerimiz için stratejik bir ürün. Çiftçilerimiz güzel bir şekilde üretimini gerçekleştirmişler. Artık çiftçinin mutlu olduğu an bu an, emeklerin karşılığı alınacak. Hasadımızın bereketli hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum