Arama
Arama Sonuçları
Siirt'te hedef; çevre dostu bir kent olma
Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Dr. Kemal Kızılkaya, şantiye alanında inceleme yaptı. Vali Kızılkaya, "Sürdürülebilir kalkınma ve çevre dostu bir kent hedefiyle çalışmalara devem ediyoruz" dedi.
Hafta sonunda ders çalışan öğrencileri yalnız bırakmadı
Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek, köylerden Hanak ilçe merkezine taşınarak getirilen ve hafta sonunda Destekleme Yetiştirme Kurslarında ders çalışan öğrencilerle bir araya geldi.
Diyarbakır ulaşımı için 10 yeni otobüs
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, toplu taşımada daha etkin, verimli ve konforlu bir ulaşım sunmak amacıyla 10 yeni otobüsü hizmete soktu. Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali İhsan Su, geçen yıldan bu yana 35 yeni otobüsü hizmete aldıklarını ve ulaşım filosunu 330'a çıkardıklarını söyledi.
"Amacımız; vatandaşlarımızın huzurlu olması"
Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Tuncay Akkoyun, Kızıltepe ilçesini ziyaret etti. İlçedeki vatandaşların ve esnafmın taleplerini dinleyen Vali Akkoyun, "İhtiyaç ve taleplere göre planlamalar yaparak hizmetlerimizi sürdürüyoruz. Temel amacımız; vatandaşlarımızın yaşadığı yerde huzurlu ve mutlu olması" dedi.
"Deprem konutları bu ay teslim edilecek"
Şanlıurfa Vali Hasan Şıldak, Haliliye ilçesine bağlı Gürpınar ve Yedikuyu mahallelerinde yapımı devam eden deprem konutlarını inceledi. Vali Şıldak, "Deprem konutları ay sonu vatandaşlara teslim edilecek" dedi.
“Kaz yetiştiriciliğini daha modern bir yapıya kavuşturmalıyız”
Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek, kaz yetiştiriciliği konusunda birikimlerin değerlendirilmesi, yetiştiriciliğe ilişkin teknik ve ekonomik sorunların tartışılması ve bu yönde geleceğe yönelik stratejik hedeflerin belirlenmesi amacıyla düzenlenen 6. Kaz Çalıştayı’na katıldı.
Nurhak’ın köylerinde deprem enkazı kalmadı
Kahramanmaraş’ın Nurhak ilçesinde kırsal mahallelerde yıkım ve enkaz kaldırma çalışmaları tamamlandı. Kaymakam Sercan Yıldız, “Vatandaşlarımıza hayırlı olsun” dedi.
“Şehit yakınlarının emrindeyiz”
Mardin Nusaybin Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ercan Kayabaşı, Kırsal Tepeüstü Mahallesi'nde Şehit Yusuf Akalp'ın eşi Ayten Akalp ile oğlu Şehit Gazi Birliksen Mardin İl Başkanı Yusuf Akalp'ı ziyaret etti.
Mahalleli ile parke taşı döşedi
Kırsal mahalle ziyaretlerini sürdüren Mardin Nusaybin Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ercan Kayabaşı, kırsal Gedikhane Mahallesi’nde yürütülen parke taşı çalışmalarını inceleyerek, mahalleli ile birlikte yola taş döşedi.
Çocukları hediyelerle sevindirdi
Kırsal mahalle ziyaretlerine devam eden Mardin Nusaybin Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ercan Kayabaşı, kırsal Balaban, Akçatarla ve Girmeli mahallelerine misafir olarak vatandaşlarla bir araya geldi.
Vatandaşların gönlüne misafir oldu
Mardin Nusaybin Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ercan Kayabaşı, kırsal Duruca Mahallesini ziyaret ederek vatandaşlar ve kanaat önderleriyle bir araya geldi.
Nusaybin’de kırsal mahallelere parke taşı müjdesi
Mardin Nusaybin Belediyesi tarafından kırsal mahallere yapılacak 110 bin metrekarelik parke taşı çalışmaları için ihale sonrası yer teslimi yapıldı. En geç bir hafta içerisinde kırsal mahallelerde park taşı çalışmalarının başlaması planlanıyor.
“Nusaybin'de yol sorunu bırakmıyoruz"
Mardin Nusaybin Belediye Başkanlığı tarafından planlama çerçevesinde belirlenen cadde ve sokaklarda yapılan parke taşı çalışmaları devam ediyor.
Hasar tespit çalışmalarına nezaret etti
Hafta sonunu hasar tespit ekipleriyle geçiren Şanlıurfa Hilvan Kaymakamı Coşkun Doğan, “Herkes müsterih olsun. Tespiti yapılmayan hiçbir hane kalmayacak” dedi.
Hilvan'da acil yıkılması gereken yapıların yıkımına başlandı
Şanlıurfa Hilvan Kaymakamı Coşkun Doğan, deprem sonrasında ilçede acil yıkılmasına karar verilen binaların yıkımına nezaret etti.
Kırsal mahallelerin sorunlarını dinledi
Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, beraberindeki heyet ile birlikte mahallelerdeki sorunları görmek ve vatandaşları dinlemek amacıyla İzmit ilçesine bağlı Karaabdülbaki, Kurtdere, Ortaburun ve Hasancıklar mahallelerini ziyaret etti.
“Yeminimiz dağları teröristlerden temizlemek”
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Antalya Belek Turizm Merkezinde düzenlenen TEM Şube Müdürleri Değerlendirme Çalıştayında yaptığı konuşmada, "Yeminimiz bu dağları temizlemektir, bu dağlarda terör örgütünün bir tek unsurunu, Cumhuriyetimizin 100. yılı 29 Ekim 2023'te bırakmamaktır" dedi.
Yeni araçlar hizmet için yollarda
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından Mardin Büyükşehir Belediyesine hibe edilen araçlar için program düzenlendi.
Kırsal mahallere moral verdi
Diyarbakır Silvan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hasan Uğuz, kırsal mahalleleri ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi.
Kasım’da 103 terörist etkisiz hale getirildi
İçişleri Bakan Yardımcısı ve Bakanlık Sözcüsü İsmail Çataklı, kasım ayında iç güvenlik operasyonları kapsamında, 78'i PKK/KCK, 24'ü DEAŞ, 1'i sol terör örgütü mensubu 103 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
‘Muhtarlar demokrasinin temel taşı’
Mardin Nusaybin Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ercan Kayabaşı, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla ilçede bulunan muhtarları Belediye Başkanlığında ağırladı.
Vali Ayhan, Eyyübiye’yi ziyaret etti
Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, ilçe ziyaretleri kapsamında kültür varlıklarıyla geçmişten günümüze köprü olan Eyyübiye ilçesini ziyaret etti. Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’u makamında ziyaret eden Vali Ayhan, ilçe hakkında istişarelerde bulundu. Vali Ayhan, yaptığı hizmetler nedeniyle Belediye Başkanı Kuş'a teşekkür etti.