Askerlerle karavanadan yedi;

Askerlerle karavanadan yedi

Muş Bulanık Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Oğuzhan Ocak, Erentepe Karakol Komutanlığı’nı ziyaret ederek, askerler ile akşam yemeğinde bir araya geldi....


İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı Erentepe Karakol Komutanlığını ziyaret eden Kaymakam ve Belediye Başkan V. Oğuzhan Ocak, Mehmetçikler ile bir araya gelerek akşam yemeğini birlikte yedi.

İlçe Jandarma Komutanı Tekin Kıpçak’ın eşlik ettiği ziyarette Kaymakam Ocak, karakol hizmet binasını gezip, sorumluluk bölgesindeki asayiş olayları, tedbirler ve çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Jandarma olarak sorumluluk alanında halkın huzur ve güvenliği için 7/24 görev başında olduklarını belirten Kaymakam Ocak, karakol personellerine görevlerinde başarılar diledi.


JANDARMA KONTROL NOKTASINI DENETLEDİ

Bulanık Kaymakamı Oğuzhan Ocak, köy ziyaretleri dönüşünde ilçe girişinde bulunan Bulanık Jandarma Kontrol noktasını ziyaret ederek, görev yerinde bulunan jandarma ekiplerini denetledi.

Kaymakam Ocak, ziyaretinde görev yapan jandarma ekipleri ile bir süre sohbet etti. Uygulamalarda vatandaşlar ile diyaloğun önemli olduğunu belirten Ocak, kontrol noktasındaki asayiş ve trafik uygulamaları hakkında bilgi aldı.

Halkın huzur sağlık ve güvenliği için yol kontrollerinin devam ettiğini belirten Kaymakam, “Güvenlik güçlerimiz, halkımızın huzur ve güveni için yol kontrollerini sürdürüyor. Bizlerde yol kontrollerindeki görevli personellerimizi denetleyerek, kolaylıklar diledik ve teşekkür ettik” dedi.


Kaynak:

Etiketler :
, , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum