"Gönlünüzü almaya geldik";

"Gönlünüzü almaya geldik"

Hatay Hassa Kaymakamı Osman Acar, hane ziyaretlerinde vatandaşların gönlünü alırken, “İlçede ayak basmadık yer bırakmayacağız” dedi....

Resim

Hassa Kaymakamı Osman Acar geldiği günden bu yana her fırsatta ziyaret ettiği mahalle ziyaretlerine kaldığı yerden devam ediyor.

Kaymakam Acar, Dedemli Mahalle muhtarı ile birlikte mahallede ikamet eden Fatma Ülger, Fatma Gül, Fatma Çamcı, Hatice Söğüt, Rasime Andız, İbrahim Andız ve Habib Andız ailelerine hane ziyareti gerçekleştirdi.

Resim

DEVLETİN ŞEFKAT ELİ

Ziyaret esnasında, “İlçede ayak basmadık yer kalmayacak dedik ve aynı şekilde devam ediyoruz” diyen Kaymakam Acar, ailelerin sorun ve taleplerini dinledi. Acar, “Bir çok sorunu yerinde çözümleyerek, vatandaşlara bu gibi ziyaretler yaparak gönlünü almaya, devletimizin cemal yüzünü göstermeye ve şefkat elini uzatmaya devam edeceğiz” ifadesini kullandı.

Ziyaretten duyulan memnuniyetten ötürü aileler Kaymakam Acar'a teşekkürlerini iletti.


GÖNÜL HANENİZE BİR İSİM KOYABİLDİYSEK...

Kaymakam Osman Acar Tiyek Mahalle Muhtarı Bekir Sert ile birlikte mahallede ikamet eden Ülker Güreşçi, Medine Çelik, Mahmut Yarsız ve Ömer Soylu ailelerine hane ziyareti yaptı.

Ziyaret esnasında ailelerin istek ve taleplerini dinleyen Kaymakam Acar, "Biz sizin gönlünüzü almaya geldik. Bugün gönül hanenize bir isim koyabildiysek bu bizim için en büyük servettir" dedi. Yaşlı amcalara baston hediye eden Acar, eşlerine ise eşarp hediye etti.


Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum