Şehit Ayşenur öğretmen anısına ağaç dikti;

Şehit Ayşenur öğretmen anısına ağaç dikti

Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, Osmanbey Kampüsü içerisinde şehit öğretmenler adına oluşturulacak ormanda ağaç dikim programına katıldı....

Resim

Vali Salih Ayhan, "Bugün, bu fidanları hem toprağa hem de gönlümüze diktik. Topraktaki fidanlar bir gün kurusa bile gönlümüzdekiler hep yeşil kalacak" dedi.

Vali Ayhan, “Cennete haber saldık...192 şehit öğretmenimizin anısına 300 fidanı toprakla buluşturduk. Sınıflarından koparılan hayatlar toprakta can bulup yeşerecekler sonsuza kadar” ifadesini kullandı.

ResimBİZİMLE YAŞAYACAK DAİMA!

Ayhan, “Ben de Karkamış’ta şehit olan öğretmenimiz Ayşenur Alkan anısına bir ağaç diktim. Bizimle YAŞAYACAK daima!” dedi.

Resim

ÖĞRETMENLERLE HALI SAHA MAÇI

Vali Salih Ayhan ve il protokolünden oluşan takım ile ilde görev yapan öğretmenlerden oluşan takım arasında, 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle halı saha maçı düzenlendi.

Resim

Vali Ayhan, “Kıymetli öğretmenlerimizle bu defa halı saha maçı için bir araya geldik. Öğretmenler Günü vesilesiyle yaptığımız maçta koşturduk, günün stresini ve yorgunluğunu attık. Çekişmeli geçen maçta kazanan dostluk oldu. Şehirdeki tüm öğretmenlerim, iyi ki varsınız” ifadesini paylaştı.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum