Şehit ailesinin acısını paylaştı;

Şehit ailesinin acısını paylaştı

Giresun Valisi Enver Ünlü ile Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Selçuk Yıldırım, Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde, şehit olan 21 yaşındaki P.Söz.Er İsmail Ünal’ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu....

Resim

Vali Enver Ünlü, 25 Kasım 2022 tarihinde bölücü terör örgütü mensupları tarafından açılan taciz ateşi sonucu, kahraman silah arkadaşları, P.Tğm. Duabey Onur Öztürkmen ve P.Uzm.Çvş. Mustafa Yıldız ile birlikte şehit olan Espiye ilçesi Avluca Köyü nüfusuna kayıtlı 2001 doğumlu P.Söz.Er İsmail Ünal’ın Güce ilçesi Tevekli Mahallesi Merkez Küme evlerinde ikamet eden Babası Fehmi Ünal ve annesi Sema Yıldırım Ünal’a sabır ve başsağlığı diledi.

Resim

İÇİŞLERİ BAKANIYLA TELEFONDA GÖRÜŞTÜ

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da Vali Ünlü aracılığıyla şehidin ailesine telefonla sabır ve başsağlığı dileyerek, “Büyük bir kahramanlık ortaya koydu. Allah, bizi ona mahcup etmesin. Sizlere mahcup etmesin. O; hem sizin, hem bizim, hem de memleketimizin kahramanı, Allah rahmet eylesin. Peygamber Efendimize komşu eylesin” ifadelerini kullandı.

Resim

EMANETİ EMANETİMİZDİR!

Şehidin annesi, babası ve akrabalarına bir kez daha sabr-ı cemil dileyen Vali Ünlü, Devlet olarak, Millet olarak her zaman şehit ailelerin yanında olduklarını ve olamaya da devam edeceklerini vurgulayarak, “Göğsündeki iman ve vatan sevgisiyle şehadet şerbetini içen kahramanımız, dik duruşlu Aziz Şehidimiz P. Söz. Er İsmail Ünal'ın korkusuzca verdiği mücadeleyi asla unutmayacağız. Emaneti emanetimizdir!” paylaşımında bulundu.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum