Valiyi alnından öptü;

Valiyi alnından öptü

Köy ziyaretlerine önem veren ve bir günde 13 köyü ziyaret eden Batman Valisi Ekrem Canalp, köylüler tarafından büyük ilgiyle karşılandı. Kozluk Danagözü Köyü’nde yaşlı bir teyze Vali Canalp’i alnından öperek sevgisini gösterdi....

Resim

BİR GÜNDE 13 KÖY

Batman Valisi Ekrem Canalp, Kozluk Kaymakamı Ekrem Güngör, Garnizon Komutanı, İl Emniyet Müdürü, İl Jandarma Komutanı ve İl Müdürleri ile Kozluk’un 13 köyünü ziyaret etti.

ResimİHTİYAÇ VE TALEPLERİ DİNLEDİ

Vatandaşlarla bir araya gelerek muhtarlar ve köylülerin sorun, ihtiyaç ve taleplerini dinleyen Vali Canalp, köy okullarını da ziyaret ederek öğrencilerle yakından ilgilendi.

ResimVALİYE SEVGİ SELİ

Köylerde sevgi gösterileri ve büyük ilgiyle karşılanan Vali Canalp’i kapısında gören Danagözü Köyü’ndeki yaşlı teyze kollarını açarak karşılayıp alnında öptü.

Köylerde karşılaştığı ilgiden memnun kalan Vali Canalp, köylerin taleplerinin karşılanması için gerekli talimatları verdi.

Resim

YAPACAK ÇOK İŞİMİZ VAR

Kozluk Kaymakamı Ekrem Güngör ise, bütün gün süren köy ziyaretleri sonrasında yaptığı paylaşımda, “Söyleyecek sözümüz, gidecek yolumuz ve yapacak daha çok işimiz var. Valimiz Sn. Ekrem Canalp’ın başkanlığında köy ziyaretlerimiz ile güne başlayıp, 13 köyümüzü ziyaret ederek günümüzü tamamladık. Yapılacak hizmetlere desteklerinden dolayı Sn. Valimize teşekkür ederiz” dedi.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum