Hilvanlı öğrencilerden kitap fuarına yoğun ilgi;

Hilvanlı öğrencilerden kitap fuarına yoğun ilgi

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından bu sene 5.’si düzenlenen ve birçok şair ile yazarın bir araya geldiği Şanlıurfa Ulusal Kitap Fuar'ına Hilvan'dan 2 binin üstünde öğrenci katıldı....


Şanlıurfa Valisi Sayın Salih Ayhan tarafından başlatılan "Urfa Okuyor" projesi tüm ilde büyük bir hızla uygulamaya konuldu. Bu proje kapsamında değerlendirilebilecek bir faaliyet olarak Hilvan Kaymakamlığı koordinesinde ortaokul ve lise öğrencileri kitap fuarına getirildi.

İmza günü, söyleşiler ve çeşitli etkinliklerin düzenlendiği kitap fuarına öğrencilerin ilgisi ise üst düzeyde oldu.


İLK DEFA FUARA GELENLER OLDU

Bu etkinliğin ilk defa kitap fuarına gelen öğrenciler için unutulmaz bir anı olarak hafızalarda yer edeceğini belirtilen Hilvan İlçe Milli Eğitim Müdürü Sinan Ateş, "Böylesine bir faaliyete katkı sunan ve söz konusu eğitim olunca sorumluluk almaktan kaçınmayan ilçe kaymakamımız Sayın Coşkun Doğan’a teşekkür ediyorum." dedi.


MİTİNGE DEĞİL FUARA GİTTİLER

11 Aralık'a kadar sürecek kitap fuarının açılış günü olan 3 Aralık'ta toplu açılış töreni için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da Şanlıurfa'ya gelmesi üzerine bazı sosyal medya kullanıcıları tarafından öğrencilerin kitap fuarına diyerek mitinge götürüldüğü şeklindeki asılsız iddialara Hilvan ilçesinden gelen öğrencilerin kitap fuarındaki görüntüleri ise en güzel cevap oldu.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum