Arama
Arama Sonuçları
“Zat-ı devletleri bizleri şereflendirdi”
TOKİ Deprem Konutları kura ve anahtar teslim törenine katılmak üzere Adıyaman’a giden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sincik Kaymakamlığı’nı da ziyaret etti. Erdoğan’ı Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol ve Kaymakam Yunus Emre Bozkurtoğlu karşıladı.
Seçim güvenliği masaya yatırıldı
Siirt’te Seçim Güvenliği Toplantısı, Vali Dr. Kemal Kızılkaya başkanlığında gerçekleştirildi. 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler ile Mahalle Muhtarlıkları ve İhtiyar Heyetleri seçimlerinin Siirt’te huzur ve güven ortamında geçmesi için alınacak tedbirlerin ve yapılacak çalışmaların görüşüldüğü Seçim Güvenliği Toplantısı gerçekleştirildi.
İlk Türk kadın mitinginin 104. yılı kutlandı
Anadolu'nun işgale karşı haklı sesini duyurmak amacıyla 10 Aralık 1919'da Kastamonu'da yapılan ilk kadın mitinginin 104. yılı yürüyüşle kutlandı. Yürüyüşe Vali Meftun Dallı da katıldı.
“Bütün dünyaya bir demokrasi şöleni gösterdik”
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 14 Mayıs'ta yapılan seçimlere ilişkin "Bütün dünyaya bir demokrasi şöleni gösterdik. Türkiye'nin en huzurlu ve en güvenli seçimini geçirdik” dedi.
Seçim güvenlik önlemleri hazır
Afyonkarahisar Vali Vekili Uğur Kolsuz, 14 Mayıs'ta yapılacak seçimlerin güvenli ve huzurlu bir şekilde geçmesi için gerekli çalışmaların titizlikle yapıldığını kaydederek, “Özellikle elektrik kesintilerinin önüne geçebilmek amacıyla ilgili kurumlarla koordine sağlanıp jeneratör ve benzeri güç kaynaklar kullanıma hazır bulundurulacaktır. Sandık kurulacak olan binaların bahçesini görecek şekilde güvenlik kameraları çalışır haldedir” dedi.
Osmaniye'de gösteri ve yürüyüşler yasaklandı
Osmaniye Valiliği, kent genelinde tüm gösteri ve yürüyüş gibi etkinliklerin 17 Mart'a kadar yasaklandığını bildirdi.
Hilvanlı öğrencilerden kitap fuarına yoğun ilgi
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından bu sene 5.’si düzenlenen ve birçok şair ile yazarın bir araya geldiği Şanlıurfa Ulusal Kitap Fuar'ına Hilvan'dan 2 binin üstünde öğrenci katıldı.