Kan bağışı kampanyasına yoğun ilgi;

Kan bağışı kampanyasına yoğun ilgi

İstanbul Maltepe Kaymakamlığı ve Kızılay Maltepe Şubesi tarafından kan bağışı kampanyası düzenlendi. Maltepe Kaymakamı Bahri Tiryaki, kaymakamlık personeli ve kaymakamlığa gelen vatandaşlar, hastalara umut olmak için kan bağışında bulundu....

ResimKAYMAKAM TİRYAKİ KAN BAĞIŞINDA BULUNDU

Maltepe Kaymakamlığı ve Türk Kızılay iş birliğince Maltepe Kaymakamlığında kan bağışı kampanyası düzenlendi.

Kaymakamlık binasının giriş katında kurulan bağış standını ziyaret eden Maltepe Kaymakamı Bahri Tiryaki, bağışçıları anlamlı davranışlarından dolayı tebrik ederek, kan bağışında bulundu.

Hastalara umut olmak isteyen kamu çalışanları ve vatandaşlar da kan bağışında bulundu.

Resim

HERKES HER AN KANA İHTİYAÇ DUYABİLİR

Kaymakam Tiryaki, "Kan insan vücudunun temel gereksinimlerinden bir tanesidir. Her an her insan hasta olabilir, kana ihtiyaç duyabilir. Toplumsal ihtiyacımızı karşılamak, hastanelerde vatandaşlara yardımcı olabilmek amacıyla vatandaşımızın kan bağışında bulunmasında fayda bulunmaktadır. Biz de İstanbul Valimiz Ali Yerlikaya'nın önderliğinde İstanbul'daki tüm ilçelerimizde Kızılay işbirliğinde kan bağış kampanyası düzenliyoruz. Bugün Maltepe ilçemizde Kızılay işbirliğinde bütün kamu kuruluşlarında vatandaşlarımızın desteğiyle güzel bir bağış kampanyası yürütmekteyiz" dedi.

Resim

BİR DAMLA KAN, KURTULMUŞ BİR CAN

Kaymakam Tiryaki, “Bir damla kan, kurtulmuş bir can demektir. Kaymakamlığımız ve Kızılay işbirliğinde başlattığımız Kan Bağışı kampanyasında biz de kan bağışında bulunduk. Kamu çalışanlarımız başta olmak üzere bağış yapan vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” ifadesini kullandı.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum