“Bu adam benim babam”;

“Bu adam benim babam”

Normal şartlarda kirası 4-5 bin lira olan evini, ‘Fazlası haram, Allah adama ne der?” diye 2 bin 500 liraya kiraya veren Manisa Vali Yardımcısı Mevlüt Özmen’in babası Salih Özmen büyük takdir topladı....


Kendisini ziyarete gelen babasıyla sohbet ederken fark ettirmeden cep telefonuyla kayda alan Manisa Vali Yardımcısı Mevlüt Özmen, görüntüleri "Bu adam benim babam" diyerek sosyal medya hesabından paylaştı.

Yoğun ilgi gören ve takdir toplayan videoda Salih Özmen, oğlunun neden 2 bin 500 liraya kiraya verdiği yönündeki sorusuna, “İçim el vermiyor, o kadar yükseğe kiraya vermeye. Fazlası haram, Allah adama ne der?” diye cevap veriyor.


3750 LİRA MAAŞI, BİR KİRA GELİRİ VAR

Sosyal medyada gündem olan video sonrasında Mevlüt Özmen, kendisine yöneltilen soru üzerine, “Babamın sadece 1 adet kira geliri var! 3750 TL de maaş alıyor. (merak edenler olmuş) Parayla zenginleşmeyen şeydir gönül” cevabını verdi.

Vali Yardımcısı Özmen, “Babamın kiracısı Vanlı bir çocukmuş. Manisa'ya gelirken eşyalarımızı bir evlat gibi arabaya indirdi diyor. Allah ev sahibinin de kiracının da hayırlısını versin” paylaşımı yaptı.

Özmen ayrıca, “Anne babayı hacca gönderdim, arabasını aldım. Şimdi ikisini de ünlü ettim. Benim vazife tamamdır” şeklindeki paylaşımı ise tebessüm ettirdi.

Videoyu işleyenlerden Mevlüt Özmen ve babası için sosyal medyadan çok sayıda “Allah kendisine daha fazlasını versin”, “Mevlam sayılarını artırsın”, “Allah uzun ömür versin” şeklinde dua ve takdir mesajları paylaşıldı.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum