Acılı günlerinde yalnız bırakmadı;

Acılı günlerinde yalnız bırakmadı

Erzincan Valisi Mehmet Makas, dün bir cenazeye katılmak için Otlukbeli’ne giderken trafik kazası geçirerek vefat eden Altundal, Öztürk ve Can ailelerini acılı günlerinde yalnız bırakmadı....

Resim

Erzincan Valisi Mehmet Makas, elim bir trafik kazası sonucu vefat eden Medain Öztürk, Doğukan Altundal ve Figen Can'ın cenaze namazlarına katıldı.

Öğlen namazının ardından Otlukbeli ilçe meydanında kılınan cenaze namazlarından sonra, vefat edenler son yolculuklarına uğurlandı.

Vefat eden vatandaşlara Allah’tan rahmet dileyen Vali Makas, yakınlarına başsağlığı ve sabır diledi.

Bir 13 kişi, ayakta duran insanlar, oturan insanlar ve iç mekan görseli olabilir

CENAZE YOLUNDA TRAFİK KAZASI; 3 ÖLÜ

Erzincan’da sürücünün kontrolünden çıkıp şarampole devrilen otomobildeki 3 kişi öldü, 2 kişi yaralanmıştı. Otomobildekilerin eski Otlukbeli Belediye Başkanı Abdullah Altundal'ın cenazesine katılmak için bu ilçeye gidiyordu.

Dün sabah saatlerinde Erzincan-Erzurum kara yolu Kargın beldesi çıkışında meydana gelen kazada, Yunus Can'ın direksiyon kontrolünü kaybettiği otomobil şarampole devrilmişti.

Erzincan'da trafik kazası: 3 ölü, 2 yaralı

Kazada Figen Can, Medain Öztürk ve Doğukan Altundal hayatını kaybetmişti. Ağır yaralanan sürücü Yunus Can ile Abdulkerin Can ise kaza yerine sevk edilen ambulansla Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılmıştı.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum