AFAD gönüllülerine kimlik taktı;

AFAD gönüllülerine kimlik taktı

Tekirdağ AFAD Müdürlüğü tarafından düzenlenen saha eğitimlerini tamamlayarak Destek AFAD Gönüllüsü olmaya hak kazanan gönüllülere kimliklerini takdim etmek amacıyla Kimlik Takdim Töreni düzenlendi....

Resim

Süleymanpaşa ilçesinde bir otelde gerçekleştirilen törene, Vali Aziz Yıldırım ve eşi Güllühan Yıldırım’ın yanı sıra Vali Yardımcısı Asalet Karabulut, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Kaan Sinan Tohumcu, AFAD İl Müdürü Recep Erol, AFAD personeli ve AFAD Gönüllüleri katıldı.

Vali Yıldırım, “Gönüllüler bütün afetlerde profesyonel ekiplerin gelmesinden önce afet bölgesinde afete uğrayanlara, yardıma ihtiyacı olanlara yardıma koşan insanlardır. İşte bunlar sizlersiniz. Hepinizi tebrik ediyorum” dedi.

Resim

Vali Yıldırım, “Afet konusunda ne kadar eğitimli olursak, hem kendimize hem sevdiklerimize hem çevremize o kadar faydalı olabiliriz diye düşünüyorum. Çünkü bu işle görevli ekiplerin gelmesinden önce afet bölgesinde sizler varsınız” diye konuştu.

Yıldırım, “Ne zaman baksak bir yerde sel oldu diye AFAD orada, Ne zaman baksak deprem oldu AFAD orada. Velhasıl kelam AFAD ihtiyacımızın olduğu her yerde AFAD çalışanları var, AFAD Gönüllüleri var yani sizler varsınız. Daha fazla eğitimli olmanızla ben inanıyorum ki afet anında meydana gelecek hasarlar ve kayıplar o derece az olacaktır” ifadelerini kullandı.


Ardından kimlikler, Vali Aziz Yıldırım, eşi Güllühan Yıldırım ve protokol üyeleri tarafından verildi.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum