“Jandarma sadece bir kolluk teşkilatı değildir”;

“Jandarma sadece bir kolluk teşkilatı değildir”

Şanlıurfa Hilvan Kaymakamlığı, kırsal mahallelerde yaşayan ihtiyaç sahibi ailelere, 14 parçadan oluşan temizlik seti dağıttı. Dağıtıma yardımcı olan jandarma personeli de, ordu-millet kaynaşmasına katkıda bulundu....


Yurdun dört bir yanında vatandaşların huzur ve güven içinde yaşaması için fedakarca görev yapan, dosta güven düşmana korku salan jandarma teşkilatı, Şanlıurfa Hilvan'da Kaymakamlığa bağlı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından temin edilen 500 adet temizlik setinin 3294 sayılı kanun kapsamında bulunan vatandaşlara teslimini gerçekleştirdi.


İhtiyaç sahibi vatandaşlara ayni yardım konusunda sınır tanımayan, yaz aylarında karpuz ve baklava dağıtarak halkın ağzını tatlandıran, geçtiğimiz günlerde de karışık meyve dağıtarak halka C vitamini yüklemesi yapan Hilvan Kaymakamlığı, bu sefer de 14 parçadan oluşan temizlik setinin kırsal mahallelerde ikamet eden engelli, yaşlı ve dul vatandaşlara dağıtımını gerçekleştirdi.

Bu dağıtımda vakıf personeline Hilvan Jandarma Komutanlığı personeli yardımcı olarak ordu-millet kaynaşmasına katkıda bulunurken, devletin bir kez daha güler yüzünü halka göstermesine aracı oldu.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum