"30 yıldır görevdeyim, ilk defa bir genel müdür ziyaretimize geliyor";

"30 yıldır görevdeyim, ilk defa bir genel müdür ziyaretimize geliyor"

İl il, ilçe ilçe nüfus müdürlüklerini ziyaret ederek nüfus personeliyle bir araya gelmeye devam eden İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürü Şefik Aygöl, bu hafta Kayseri’deydi. “30 yıldır görevdeyim, ilk defa bir genel müdür ziyaretimize geliyor” diyen nüfus personeli, Şefik Aygöl’e ziyareti için teşekkür etti....

Resim

Genel Müdür Şefik Aygöl, il ve ilçe ziyaretleri kapsamında, Kayseri İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü ile Kocasinan, Melikgazi ve Talas İlçe Nüfus Müdürlüğü’nü ziyaret ederek personel ile bir araya geldi.

Resim

Genel müdürlerinin ziyaretiyle moral bulan nüfus personelinden ilk defa genel müdür ziyareti görenler de ayrı bir heyecan yaşadı.

Resim

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek’i ziyaretinin ardından nüfus personeliyle buluşan Genel Müdür Aygöl, il ve ilçelerin ihtiyaç ve taleplerini yerinde dinledi.


ŞÜKRANLARIMIZI SUNUYORUZ

Kayseri İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Bekir Şentürk, “İlimize ziyarette bulunarak bizleri onurlandıran Sayın Genel Müdürümüz Şefik Aygöl’e şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

Kayseri Büro Memursen 2 Nolu Şube Başkanı Talip Şahin ise, “30 yıldır görevdeyim, ilk defa bir genel müdür ziyaretimize geliyor diyerek sevinen ve bu sevinci nüfus çalışanlarımıza yaşatan Genel Müdürümüz Şefik Aygöl’e teşekkür ederiz. Nüfus çalışanlarımızın sorunlarına olan hassasiyetinden dolayı ayrıca teşekkür ederiz” dedi.

Resim

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum