Yazdıkları kitabı Kaymakam’a hediye ettiler;

Yazdıkları kitabı Kaymakam’a hediye ettiler

Amasya Gümüşhacıköy Kaymakamı Ali Cemal Altınöz, ilkokul 2. sınıf öğrencilerini makamında kabul etti. Minik öğrenciler kendi yazdıkları kitabı Kaymakam Altınöz’e hediye etti....

Şehit Ümit Çoban İlkokulu 2. sınıf öğrencileri Amasya Gümüşhacıköy Kaymakamı Ali Cemal Altınöz’ün davetine icabet ederek makam ziyaretinde bulundu.

Ziyaretlerinde sınıf olarak Gümüşhacıköy Kaymakamı Ali Cemal Altınöz’e hitaben yazmış oldukları “Keşkek Sevmeyen Kaymakam” adlı eserlerini sundu.

ResimKEŞKEK SEVMEYEN KAYMAKAM

Yazmış ve resmetmiş oldukları eserlerinden dolayı küçük öğrencilere teşekkür eden Kaymakam Altınöz, henüz ilkokul 2. sınıf öğrencisi olmalarına rağmen kitap okur-yazarlığı yapan öğrencileri tebrik etti.

Altınöz, “Kıymetli öğrencilerimizi, öğretmenlerini, okul yönetimini ve ailelerini kutluyorum” dedi.

Kaymakam Altınöz, öğrencilere bu güzel alışkanlığı devam ettirmeleri tavsiyesinde bulundu.

Sınıf ortamında yaptıkları çalışmaları heyecanla anlatan öğrencilere sınıf öğretmeni İlknur Öğreten ve Okul Müdürü Burak Öğreten eşlik etti.

KEŞKEKLE BİR SIKINTIMIZ YOK :)

Kaymakam Altınöz, "Okullarını ziyaretimde çocuklardan benim için bir kitap yazmalarını istemişti. Onlar da başta keşkeği sevmeyen ama tadına bakınca seven bir kaymakam olarak tasvir etmişler. Yoksa keşkekle bir sıkıntımız yok. Çocukların hayal ürünü o şekilde gelişmiş :)” dedi.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum