52 sivil toplum kuruluşu Ağrı’yı konuştu;

52 sivil toplum kuruluşu Ağrı’yı konuştu

Ağrı Sivil Toplum Kuruluşları Platformu (ASTOP) 22. Başkanlar Kurulu Toplantısı, Ağrı Valisi Dr. Osman Varol’un katılımıyla gerçekleşti....

Resim

Ağrı’da yapılan ve yapılması planlanan projelerle ilgili değerlendirme yapan Vali Varol, akabinde STK Başkanlarının sorularını cevapladı.

Ağrı Sivil Toplum Platformunda yer alan 52 Sivil Toplum Kuruluşunun Başkanlarıyla samimi bir ortamda sohbet eden Vali Varol, ASTOP'un Ağrı’da önemli bir misyona sahip olduğunu belirtti.

Resim

İSVEÇ'E TEPKİ

22. Başkanlar Kurulu Toplantısı, İsveç'te Kur'an-ı Kerim’in yakılmasına tepki gösterilerek başladı.

Platform Başkanı Av. Mehmet Salih Aydın, İsveç’te gerçekleşen olayların platform tarafından keskin bir dille kınandığını belirtti.

Ağrı Valisi Dr. Osman Varol da İsveç’te yaşanan hadisenin arka planının olduğunu belirterek, “İsveç’e sessiz kalmak mümkün değil. Ağrılı hemşehrilerimizle birlikte bu olayı kınıyoruz” dedi.

Resim

AĞRI'YA KENDİLERİNİ ADADILAR

Vali Varol, STK’ların gönüllüğe dayalı birliktelikler olduğunu belirterek, Ağrı’da geldiği günden bugüne ASTOP ailesinin tüm düşüncelerini bir kenara bırakarak Ağrı’ya kendilerini adadıklarını söyledi.

Vali Varol, ”Ağrı’yı geliştirmek için toplumun tüm dinamiklerini harekete geçirmek gerekiyor. Hükümetimiz buraya çok ciddi yatırımlar yapıyor. Tarımdan sanayiye, eğitimden sağlığa, enerjiden turizme kadar her alanda ciddi yatırımlar var” dedi.

Resim

ÇAKILAN HER ÇİVİ TAKDİR EDİLMELİ

Platform Başkanı Salih Aydın da, Vali Osman Varol’un aktardığı tüm yatırımların Ağrı’da devrim niteliğinde olduğunu belirterek, Ağrı’ya çakılan her çivinin takdir edilmesi gerektiğini söyledi.

Toplantı sonunda hatıra fotoğrafı çekildi.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum