Çekmeköy’de Formulaz, 10 ton hamsi ve horon;

Çekmeköy’de Formulaz, 10 ton hamsi ve horon

İstanbul Çekmeköy Belediyesi’nin düzenlediği “Formulaz Yarışları” ve Hamsi Festivali'nde vatandaşlar doyasıya eğlendi....

Resim

Karadeniz’de her yıl çeşitli organizasyonlarda sahne alan ve nefesleri kesen Formulaz Yarışları ilk defa Karadeniz illeri dışında İstanbul Çekmeköy’de yapıldı.

Çekmeköy Alemdağ Mahallesi’nde gerçekleşen Formulaz’da, yaklaşık 30 tahta araba yarıştı ve kıyasıya mücadele etti. Araba yarışlarının yanı sıra gerçekleşen “Hamsi Festivali” de Çekmeköylülere unutulmaz bir hafta sonu yaşattı.


10 ton hamsinin ekmek arası şeklinde vatandaşlara ikram edildiği festivalde, Koliva, Murat Köse ve Gökhan Can Boşnakoğlu konseri gerçekleşti.

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz’ın ev sahipliğinde gerçekleşen festivale, Çekmeköy Kaymakamı Resul Çelik, İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, Rize İli Tunca Beldesi Belediye Başkanı Ahmet Naci Aytemiz, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.


BALIK EKMEK İKRAM ETTİ

Programda vatandaşlara elleriyle balık ekmek ikram eden Çekmeköy Kaymakamı Resul Çelik ve Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Formulaz’da dereceye giren yarışmacılara kupa, madalya ve hediyelerini takdim etti.

Çekmeköy Kaymakamı Resul Çelik, “Kent yaşamının zor olduğunu biliyoruz. İnsanlarımız iş yerine, okula giderken hep bir yarış, hep bir koşturma içerisinde oluyor. Belediye Başkanımız ile bu hafta sonu şehir telaşına dur deyip, sizlerle birlikte böyle güzel bir etkinlik düzenlemek istedik. Bugün bu programa uzaktan yakından çok sayıda vatandaşımız katıldı, ailecek güzel vakit geçirmenizi temenni ediyor, Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Poyraz ve ekibine bu etkinlik için teşekkür ediyorum” dedi.



Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum