Köy yollarında karla yoğun mücadele;

Köy yollarında karla yoğun mücadele

Batman Sason Kaymakamı Murat Mete, karla mücadele çalışmalarını yerinde inceleyerek, soğuk havada aralıksız çalışan ekiplere kolaylıklar diledi....

Resim

Sason Kaymakamı Murat Mete, İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Şube Müdürü Sait Üner ve İlçe KHGB Müdürü Şehmus Coşkun ile birlikte karla mücadele çalışmalarını yerinde inceledi.

KÖY YOLLARI AÇILIYOR

Kaymakam Mete, ilçe genelinde yoğun kar yağışı nedeniyle kapalı köy yollarının açılması ve yollarda biriken karı temizlenmek için çalışan İl Özel İdare ve İlçe Özel İdare Şantiye Şefliği ekiplerinin köylerdeki çalışmalarını yerinde inceledi.

Resim

SÜRÜCÜLERE UYARI

Kaymakam Mete, “Vatandaşlarımızın herhangi bir mağduriyet yaşamamaları ve sürücüler için riskleri ortadan kaldırmak için tüm ekiplerimiz aralıksız çalışmaktadır. Lakın ekiplerimizin aralıksız çalışmalarına ve alınan tüm tedbirlere rağmen sürücülerimizin don ve buzlanma nedeniyle daha dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.” dedi.

Resim

KÖYLERE KIŞ ZİYARETİ

Kaymakam Mete, Gürgenli ve Geçitli köylerini ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi.

Köylerin kış aylarındaki durumunu yerinde görmek, vatandaşların hal ve hatırlarını sormak üzere ziyaret gerçekleştiren Kaymakam Mete, kar yağışının ardından bereket getirmesini temenni ederek, gelişecek olumsuzlukları gidermek için tüm ekiplerin fedakarca sahada hazır bulunduğunu ifade etti.

Mete, köy içinde incelemelerde bulunarak köy muhtarı ve sakinlerinden bilgi aldı.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum