“El ele, gönül gönüle”;

“El ele, gönül gönüle”

Sinop Valisi Erol Karaömeroğlu, deprem bölgesine gönderilecek bağışların toplandığı depoda çalışmalara eşlik ederek, kadirşinas Sinoplulara teşekkür etti....

Resim

Sinop Valisi Karaömeroğlu, 85. Yıl Kemalettin Sami Paşa Spor Salonunda kurulan Ayni Bağış Deposunu ziyaret ederek, hayırsever vatandaşlarla birlikte çalışmalara katıldı.

Yürütülen çalışmalar hakkında yetkililerden bilgiler alan Vali Karaömeroğlu, yardım kampanyasına duyarlılık gösteren kadirşinas Sinoplulara teşekkür etti.

Resim

26 TIR MALZEME GÖNDERİLDİ

Depremden etkilenen vatandaşların acil ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla, Sinop’tan deprem bölgesine 26 tır, 15 kamyon ve 2 kamyonet insani yardım malzemesi gönderildi.

Vali Karaömeroğlu, "Bizim deprem bölgelerine gönderdiğimiz en önemli malzeme battaniye. Halkımızdan beklediğimiz en büyük destek de battaniye, gıda ve su" dedi.

Resim

TEYAKKUZ HALİNDEYİZ

“Büyük bir seferberlik içerisindeyiz” diyen Karaömeroğlu, “Devletimiz tüm kurumlarıyla beraber teyakkuz halinde. Sinop olarak bize düşen bu elim hadisede birlik beraberlik içerisinde o bölgelere lojistik destek sağlamak” ifadesini kullandı.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum