Depremzedeler için “Askıda Gıda” kampanyası;

Depremzedeler için “Askıda Gıda” kampanyası

Giresun Valiliği öncülüğünde uygulamaya konulan “Askıda Gıda” projesiyle Kahramanmaraş merkezli depremden etkilenen afetzedeler için ayni yardımlar daha da kolaylaşıyor....

10 ili etkileyen deprem sonrası ülke genelinde olduğu gibi Giresunlu vatandaşlar da yardım için seferber olmuş durumda. Giresun’Dan nakdi ve ayni yardımlar hız kesmeden devam etmekle birlikte Vali Enver Ünlü’nün talimatıyla başlatılan “Askıda Gıda” uygulamasıyla hayırsever vatandaşlar depremzedelere bir kez daha destek olmaya davet edildi.

Resim

Giresun’da hizmet veren iş yerleriyle Valilik arasında imzalanan ‘Depremden Etkilenen İllerimizde Yaşayan Vatandaşlarımıza Yardım Amacıyla Askıda İhtiyaç Malzemesi Temini Protokolü’ gereğince anlaşmalı iş yerlerinde “Askıda Gıda” uygulaması başlatıldı.

İmzalanan protokol altı ay süreyle geçerli olmakla birlikte; olağanüstü halde ve seferde, tabii afetlerde ve yangınlarda uğranılacak felaketi gidermek, dayanışma duygusunu geliştirmek, deprem bölgesindeki acil ihtiyaçları kısmen de olsa gidermek maksadıyla kurumlar arasında karşılıklı yardım ve iş birliğinin sağlanması amaçlanıyor.

Resim

Valilik, “Askıda Gıda” uygulaması kapsamında sonda yer alan “Askıda Gıda Depremzede Kardeşlerine Destek Ol!” afişini gördüğünüz marketlerden bize teslim edilmek üzere afişteki ürünlerden istediğiniz kadar satın alarak marketlerde (emanete) bırakabilirsiniz. Valiliğimiz ile anlaşması olan marketlerden satın aldığınız ürünler görevlilerimizce marketlerden teslim alınarak depremzede kardeşlerimize ulaştırılacaktır. Bu kapsamda aşağıda yer alan ürün gruplarından alarak siz de “Askıda Gıda” uygulamasına katılıp depremzede vatandaşlarımıza destekte bulunabilirsiniz” denildi.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum