10 il ve 121 noktada kesintisiz hizmet!;

10 il ve 121 noktada kesintisiz hizmet!

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından büyük bir fedakarlıkla afet bölgesinde nüfus hizmeti veren Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü’nün 1800 personeli, 10 ve 121 noktada kesintisiz nüfus hizmetini sürdürüyor....

Resim

Asrın felaketinin ardından depremzede vatandaşların mağdur olmaması için İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü, afet bölgesinde nüfus hizmetlerine aralıksız devam etti.

Resim

10 İL VE 121 NOKTADA HİZMETİNİZDEYİZ!

Genel Müdürlüğün internet sitesinde hizmet verilen afet bölgesindeki 10 il ve bu illerdeki 121 hizmet noktasının telefon ve adres bilgileri yer alıyor.

Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürü Şefik Aygöl, “Vatandaşlarımızın mağduriyetini azaltmak amacıyla afet bölgesindeki müdürlüklerimizde görevli ve gönüllü 1800 personelimiz ile kesintisiz hizmet sunmaya devam ediyoruz. Beraberiz, güçlüyüz” dedi.

Aygöl, depremin olduğu ilk günden itibaren vatandaşların mağduriyetlerini azaltmak için çok sayıda kolaylaştırıcı önlem aldıklarını dile getirdi.

Aygöl, “Gece gündüz demeden vatandaşımız için diğer illerden gönüllü gelerek çalışan yüzlerce mesai arkadaşımıza şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Resim

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum