“Bir oyuncak bir gülümseme”;

“Bir oyuncak bir gülümseme”

Ardahan Valisi Hüseyin Öner, Ardahan'da Merkez Gazi Atalay Ürker Anaokulu'nda uygulanan “Bir oyuncak bir gülümseme” kampanyası kapsamında oyuncak üreterek deprem bölgesindeki çocuklara gönderen kadın kursiyerleri atölyede ziyaret etti....

Resim

DEPREMZEDE ÇOCUKLARI GÜLÜMSETİYORLAR

Anaokulunda, Hayat Boyu Öğrenme Programları çerçevesinde açılan 'Annemle el ele okuldayız' kursuna katılan 19 kadın kursiyer, çocuklarını okula bırakıp, geri dönüşüm malzemelerinden ürettikleri bez bebek ve peluş oyuncakların yanı sıra patik, anahtarlık gibi hazırladıkları ürünleri deprem bölgesine göndererek, depremden etkilenen çocukların gülümsemesini sağlıyor.

Oyuncak üreten kadın kursiyerleri atölyede ziyaret eden Vali Hüseyin Öner, depremden etkilenen çocukların normal yaşamlarına dönmesi, onların yaşadıkları acıların hafifletilmesi amacıyla devletimizin ve milletimizin seferber olduğunu söyledi.

Resim

KURSİYERLERE DUYARLILIKLARI İÇİN TEŞEKKÜR

Ardahan’da bu çerçevede oyuncak üretilip, deprem bölgesindeki çocuklara gönderilmesinin oldukça anlamlı bir çalışma olduğunu aktaran Valimiz, emeği geçen okul yöneticilerine ve kadın kursiyerlere duyarlılıkları dolayısıyla teşekkür etti.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum