Arama
Arama Sonuçları
"Erdemli Vadisi film seti gibi bambaşka bir alan"
Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Erdemli Vadisi'nde düzenlenen programa katıldı. Vali Çiçek, "Bizim cennet gibi hazinelerimiz var. Erdemli Vadisi film seti gibi bambaşka bir alandır" dedi.
Milli takım forması ile sevindiler
Gaziantep Nurdağı Şehit Uğur Saka İlkokulu'ndaki öğrenciler kendilerine hediye edilen Milli Takım forması ile bayrama mutlu girecek.
Yetim ve öksüzlerle iftar sofrasında buluştu
Diyarbakır Ergani Kaymakamı Ahmet Karaaslan, ilçedeki öksüz ve yetim çocuklarla iftar sofrasında buluştu.
Oyuncak evinde çocukların mutluluğunu paylaştı
Van Valisi Ozan Balcı, Van Büyükşehir Belediyesi tarafından Fidanlık Parkı içerisinde açılan Van’ın ilk oyuncak evini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.
Dilay’ın 6. yaş mutluluğuna ortak oldu
Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, beraberindeki heyet ile birlikte Akdoğan ailesini ziyaret etti.
Ülke’nin çatlayan yanaklarına krem sürdü
Iğdır Valisi Ercan Turan, minik Ülke’nin çatlayan yanaklarına bizzat krem sürdü. Vali Turan, “Sen ne güzel kırmızı yanaklısın. Ama yanakların çatlamış. Bunu her akşam yanaklarına sür, anlaştık mı?” diyerek şefkat gösterdi.
Van’ın ilk Oyuncak Evi minik misafirlerini bekliyor
Van Valisi Ozan Balcı, Eminpaşa Mahallesi Fidanlık Parkı içerisinde kurulan Van’ın ilk Çocuk Oyuncak Evinin açılışını yaptı.
Bir günde 3 köyün taleplerini dinledi
Hakkari Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Buğra Karadağ, köy ziyaretlerine devam ediyor. Bir günde 3 köyü ziyaret eden Karadağ, vatandaşların sorun ve taleplerini yerinde gördü, ilgili birimlere talimat verdi.
Ağrı’dan Hatay’a kardeşlik köprüsü
Ağrı’daki öğrenciler depremzede çocuklarla kardeşlik köprüsü kurdu Ağrı’da eğitim gören öğrenciler, “Kardeşim Seni Unutmadık" projesi ile 6 Şubat depreminin yıl dönümünde Hatay’daki çocuklara oyuncak gönderdi.
“Yalnız bırakmadık, bırakmayacağız”
Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol, İl Jandarma Komutanı Albay Hikmet Uz ve İl Emniyet Müdürü Cihat Dağdeviren ile birlikte yeni yıl dolayısıyla K2-A ve K2-B konteyner kentlerde misafir edilen Akın ve Ertan ailelerini ziyaret ederek yeni yılını kutladı.
Miniklerin kaymakam abi sevgisi
Şanlıurfa Halfeti Kaymakamı Zikrullah Erdoğan, Yukarıgöklü Mahallesi’nde inceleme ve ziyaretlerde bulundu. Mahalleli ile bir araya gelen ve öğrencilerle sevgi dolu anlar yaşayan Kaymakam Erdoğan, miniklerin oyunlarına da eşlik etti.
“Eğitim standartlarını yükseltmek için çalışıyoruz”
Şanlıurfa Halfeti Kaymakamı Zikrullah Erdoğan, Hilalli İlkokulu'nu ziyaret ederek, öğrencilerle bir araya geldi. Öğrencilerin düzenlediği sıcak karşılama programında memnuniyetini ifade eden Kaymakam Erdoğan, sınıflara girerek öğrencilerin sıralarını paylaştı.
“Asıl engellilik zihinlerde”
Engelli ailelerinin evlerine misafir olan Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, “Asıl engellilik zihinlerdedir, gönüllerdedir, oradaki engelleri kırmamız gerekiyor” dedi.
“Yan yana gönül gönüleyiz!”
Espiye ilçesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, "Her caddesinde, her sokağında ayrı bir huzur var. Yan yana, gönül gönüleyiz! Muhabbetimiz, birliğimiz ve beraberliğimiz daim olsun” dedi.
Miniklerin etkinliklerine eşlik etti
Diyarbakır Kocaköy Kaymakamı Yusuf Kaptanoğlu, anaokulu öğrencilerinin oyun hamuru, boyama, şekilleri öğrenme ve kitap okuma etkinliklerine eşlik etti.
Minik öğrencilerin kaymakam abi sevgisi
Afyonkarahisar Vali Yardımcısı ve Şuhut Kaymakamı Harun Reşit Han, ilçe merkezi ve köylerindeki tüm anaokulu ve anasınıflarına oyuncak dağıttı. Kaymakam abilerine sarılarak sevgilerini gösteren minikler, “Kaymakam abi bize yine oyuncak getirir misin?” diye istekte bulundu.
Hakkari Yaşam Merkezi
Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, Hakkari Belediyesi Yaşam Merkezini ziyaret ederek, kursiyerlerin yaptığı sanatsal ve el işçiliği ürünleri inceledi.
California-Hatay hattında kaymakamı duygulandıran mektup
Hatay'ın Samandağ ilçesinde deprem koordinatörü olarak görev yapan Kaymakam İbrahim Ergin'i, bir oyuncak içerisinde gönderilen mektup çok duygulandırdı. California'dan Birsu Bozdağ, çok sevdiği oyuncağını bir depremzedeye ulaştırılması için gönderirken içine de bir mektup iliştirdi. California Hatay hattındaki o mektup göz yaşarttı. Kaymakam Ergin, "Hediye ettiğimiz yavrucağımızın gözündeki sevinç, hediyeyi gönderenin ise yaşadığı sürur.. Meslek hayatımda unutamayacağım anılardan olacak" dedi.
Afşinli depremzede çocukların bisiklet sevinci
Kahramanmaraş Afşin’de depremzede çocuklarla bir araya gelen Çorum Valisi Mustafa Çiftçi, bisikletlerine kavuşan çocukların sevincine ortak oldu.
Erzurum’un 3 bin rakımlı dağları göçerleri ağırlıyor
Türkiye'nin mera varlığının yüzde 11'ine sahip Erzurum, farklı bölgelerden gelen göçer ailelere ev sahipliği yapıyor. Ülkenin tanınan firmaları da bu meralardan beslenen hayvanlardan elde edilen sütle markalarına değer katıyor.
“Siz beni mutlu ettiniz, Rabbim de sizi mutlu etsin!"
Bu hafta halk gününde 493 vatandaşın derdini dinleyen Ordu Valisi Tuncay Sonel, “Vatandaşlarımızın yüzündeki tebessümün sebebi olmak için gayret ediyoruz” dedi.
"Bütün çocuklarımızın yüzü gülsün!"
Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, bugünkü ziyaretleri kapsamında TOKİ Mahallesi’ndeki çocuklar ve vatandaşlarla buluştu.
Yurtta kalan öğrencilere sürpriz ziyaret
Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, sosyal medya aracılığıyla kendisini yurtlarına davet eden üniversite öğrencilerine sürpriz yaptı.
Köy ziyaretlerinde çocukları da sevindirdi
Diyarbakır Ergani Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ahmet Karaaslan, kırsal mahalle ziyaretleri kapsamında Hendek ve Çakırfakir kırsal mahallelerine misafir oldu.
Evde eğitim gören Ceydanur’a tablet
Bilecik’in Osmaneli Kaymakamı Yüksel Ünal, Belediye Başkanı Münür Şahin, Cumhuriyet Savcısı İlyas Öner ve İlçe Emniyet Müdür vekili İlhami Araali ile birlikte evde eğitim gören Anadolu Lisesi 9. sınıf öğrencisi Ceydanur Kaya’yı ziyaret etti.
Depremzedeleri yalnız bırakmıyor
Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, Konteyner Kentte incelemelerde bulunarak, konteynerlerde kalan depremzede vatandaşlarla görüştü.
Depremzede çocuklarla oyuncak kardeşliği
İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Başkanlığı koordinasyonunda sivil toplum kuruluşları aracılığıyla toplanan oyuncaklar, deprem bölgesindeki çocukların yüzünü güldürdü.
“Bayram sevincini birlikte yaşadık”
Kars Valisi Türker Öksüz ve Van Valisi Ozan Balcı, Ramazan Bayramı’nı Malatya Doğanşehir’de geçirerek, depremzede vatandaşları bayramda da yalnız bırakmadı.
Bayramda yüzlerini güldürdü
Tunceli Valisi Mehmet Ali Özkan, Adıyaman Sincik İlçesi İnlice Beldesinde bulunan çadır kenti ziyaret ederek, depremzede vatandaşların bayramlarını tebrik etti.
“Bugün payımıza 1500 çocuğun mutluluğu düştü”
6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli 11 ili yıkan depremlerin ardından depremin en çok yıkıma uğrattığı Hatay’da görevlendirilen Kütahya Valisi Ali Çelik, 72 gündür deprem bölgesinde.