Arama
Arama Sonuçları
"Biz bu çocuklarımızı çok seviyoruz"
Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, down sendromlu çocuklar ve aileleri ile iftar yaptı. Çocuklarla ilgilenen Vali Yılmaz, "Biz bu çocuklarımızı çok seviyoruz" dedi.
Hak sahiplerine anahtarlarını verdi
Afyonkarahisar'ın Dinar Kaymakamı Kemal Duru, 4. Etap TOKİ Konutları için düzenlenen anahtar teslimi programına katıldı. Vatandaşlara anahtarlarını teslim eden Kaymakam Duru, "Sağlıkla, sevdiklerinizle mutlu bir şekilde yaşamanızı temenni ediyorum" dedi.
“Söz verdik, yine geleceğiz”
Hane ziyaretlerine devam eden Karaman Valisi H. Engin Sarıibrahim, misafir olduğu Emine abladan Ermenek İkizçınar Köyü’nden Karaman’a uzanan hayat hikayesini dinledi.
Konteyner kentte çocuklara bisiklet
Malatya Valisi Ersin Yazıcı, Acıbadem Konteyner Kentte yaşayan depremzede çocukları bisikletle sevindirerek, çocukların moral ve motivasyonlarını artırdı.
Şanlıurfa'nın ‘Şükran Beratı’ ile uğurlandı
Vali-Mülkiye Başmüfettişi olarak atanan Vali Salih Ayhan’a, Şanlıurfa’ya verdiği büyük emeklerden dolayı ‘Kent Şükran Beratı' takdim edildi.
“Bugün hayatımın en mutlu ve özel günlerinden biri”
Kars Gündüz Engelli Bakım Merkezi’nin açılışı, Son Başbakan Binali Yıldırım, Vali/Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz, protokol üyeleri, engelliler ve ailelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.
Gönüllere misafir oldu
Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Sarıyer ve Tokdemir ailelerini evlerinde ziyaret ederek, gönüllerine misafir oldu.
Depremzede çocuklarla çizgi film izledi
Afetzede çocuklara moral vermek için, Acun Ilıcalı ve Varol Yaşaroğlu tarafından organize edilen “Kral Şakir Mikrop Avcıları Cumburlop!“ filminin ilk gösterimi, Osmaniye’de gerçekleştirildi.
“Bir oyuncak bir gülümseme”
Ardahan Valisi Hüseyin Öner, Ardahan'da Merkez Gazi Atalay Ürker Anaokulu'nda uygulanan “Bir oyuncak bir gülümseme” kampanyası kapsamında oyuncak üreterek deprem bölgesindeki çocuklara gönderen kadın kursiyerleri atölyede ziyaret etti.
Depremden sonra ilk nikah çadır kentte
Kahramanmaraş'ta yıkıma neden olan iki büyük depremin ardından kentteki ilk nikah, Fuar Merkezi'ne kurulan çadır kent içerisinde kıyıldı. Evleri depremde hasar gören Ayşe ve Nevzat Orak çadır kentte evlenirken, çiftin şahitliğini ilde koordinatör olarak görev yapan Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım yaptı. Vali Kaldırım, “Rabbim, Ayşe ve Nevzat kardeşimize iki cihan saadeti nasip eylesin inşallah” dedi.
‘Sosyal taksi’ 1100 ihtiyaç sahibini ücretsiz taşıdı
Diyarbakır Yenişehir Belediyesi, ilçede Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'na kayıtlı 65 yaş ve üzeri 1100 vatandaşı taksimetresi sadece bir gülümseme ile açılan ücretsiz Sosyal Taksi Hizmetiyle kamu kurumlarına taşıyor.
334 vatandaşın hayır duasını aldı
Her hafta Çarşamba günlerini “Halk Günü” toplantılarına ayıran Vali Tuncay Sonel, vatandaşlarla bir araya geldi.
Tuz Gölü’nde Engelliler Günü etkinliği
Ankara, Konya ve Aksaray sınırları içerisinde bulunan ve yüzölçümü bakımından Türkiye’nin ikinci büyük gölü olan Tuz Gölü'nde 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla farkındalık etkinliği düzenlendi.
Genç’teki öğretmenlere sürpriz hediye
Bingöl Genç Kaymakamı Yusuf Kaptanoğlu, sabahın erken saatlerinde öğretmenler gelmeden okulların öğretmen odalarına ilçedeki tüm öğretmenler için hediye paketi bıraktırdı.
Özel öğrenci Ahmet’i doğum gününde yalnız bırakmadı
Sinop Valisi Erol Karaömeroğlu, Özel Eğitim Okulu öğrencileriyle bir araya geldi. Karaömeroğlu, özel öğrenci Ahmet Uğur’un 14. yaş gününde pastayı öğrenci ile birlikte kesti.
Köy çocuklarının 'Vali Amca' sevinci
Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, Meydandere köyünde ‘Şeyh Ali’ adına her yıl geleneksel olarak düzenlenen anma etkinliklerine katılarak, vatandaşlarla bir araya geldi.
Terörden arındırılan Cudi Dağı eteklerinde silah yerine raket sesleri!
Bir dönem ismi terörle anılan Cudi Dağı eteklerinde silah yerine artık raket sesleri yükseliyor. Şırnak'ın ilk uluslararası tenis turnuvası olan Cudi Cup, 16 Mayıs tarihinde başladı. 22 Mayıs'a kadar sürecek turnuvada dünyanın dört bir yanından tenisçiler raket sallıyor.
'Güçlü kadınlar' ürettikleri saatleri satıp aile bütçesine katkı sağlıyor
Sinop’ta kadınlar, atölye ortamında el becerilerini sergileyerek ahşaptan duvar saati üretiyor. Dikmen Kaymakamlığı’nca yaklaşık 4 ay önce hayata geçirilen “Güçlü Kadınlar, Çalışkan Çocuklar” projesi kapsamında açılan kursa 9 ev hanımı katıldı.