Gönül Mutfağı’nda soğan soydular;

Gönül Mutfağı’nda soğan soydular

Hatay İskenderun’da koordinatörlük yapan Afyonkarahisar Valisi Kübra Güran Yiğitbaşı ve Kırşehir Valisi Hüdayar Mete Buhara, binlerce depremzedeye hizmet veren Gönül Mutfağı’nda yemek hazırlıklarına yardım etti....

Resim

YEMEK HAZIRLIĞINA EŞLİK ETTİLER

Afyonkarahisar Valisi Kübra Güran Yiğitbaşı ve Uşak Valisi Hüdayar Mete Buhara, İskenderun’daki KYK yurtlarının hasar durumlarını inceledi.

Yiğitbaşı ve Buhara, Gençlik ve Spor Bakanlığı desteğiyle depremzede vatandaşlara günlerdir özveriyle yemek hizmeti veren Gönül Mutfağı gönüllüleriyle bir araya geldi.

Resim

KAHRAMANLAR ZOR ZAMANLARDA BELLİ OLUR

Gönüllülerle sohbet eden, soğan soyanlara eşlik eden ve kumanya hazırlıklarına katılan Yiğitbaşı ve Buhara, fedakarca hizmetleri için kendilerine teşekkür etti.

Gönüllülere ‘kahramanlar’ diye hitap eden Vali Yiğitbaşı, “Zaten bu milletin kahramanları böyle zor zamanda belli olur. Yaralarımızı hep birlikte saracağız” dedi.

Resim

İYİ Kİ VARSINIZ GÖNÜL DOSTLARIMIZ

Kırşehir Valisi Buhara da, “Gençlik ve Spor Bakanlığımızın İskenderun yerleşkesinde her gün binlerce depremzede vatandaşımıza gönüllü olarak yemek hizmeti veren Gönül Mutfağı ekibinin özverili çalışmalarına eşlik ettik. İyi ki varsınız gönül dostlarımız” ifadesini kullandı.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum